Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ők is voltak gyakornokok

Régi-új programsorozatunk, a DUE Klub első rendezvényét február 4-én tartottuk. Három fiatal szerkesztő élményein, tapasztalatain és tanácsain keresztül jártuk körbe a gyakornokság és pályakezdés témakörét.

Az egyesület régi-új rendezvénysorozata az Ahoy Chocolate & Lemonade Bárban startolt el február 4-én. A résztvevők a finom limonádék és ízletes forró csokik mellett minden alkalommal az adott tematikának megfelelő vendégekkel találkozhatnak és beszélgethetnek. Első alkalom témája „A gyakornokságon túl: fiatalok az országos médiában” volt. Az est vendége három sikeres fiatal lány: Bredák Alexandra (Class FM, hírszerkesztő-hírolvasó), Kopp Krisztina (dokumentumfilm rendező, gyártásvezető) és Molnár Eszter (RTL Híradó, szerkesztő-riporter). Elmesélték, hogy milyen fiatalon helyt állni az országos médiában. Az este résztvevői kötetlen formában folytatták a beszélgetést, a DUE Klub meghívott vendégei pedig készséggel válaszoltak minden felmerülő kérdésre.

A DUE Klub következő rendezvénye várhatóan március 3-án, csütörtökön lesz Budapesten. A részletekről a DUE Online-on tájékozódhatsz.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság