Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Kedvezményes árú belépők a 23. Sajtófesztiválra

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra egészen a rendezvény napjáig vásárolhatók kedvezményes árú belépők. Egész nap változatos szakmai és tematikus programokon vehetsz részt, valamint Agárdi Szilvi és a Balkan Fanatik is koncertet ad!

A korábbi évek gyakorlatához képest jelentősen átalakítottuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra történő jegyvásárlás rendszerét. A belépők csak online vásárolhatók meg a tixa.hu weboldalon keresztül bankkártyás fizetéssel. A megvásárolt belépőket az elektronikus számlával együtt automatikus e-mail üzenetben kapod meg a vásárlást követően. A belépőket nem terheli kezelési költség és ugyanannyiba kerülnek, mint a korábbi években!

Jegyvásárlásért kattints ide!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra májusban is válthatók kedvezményes árú belépők 2000 Ft/darab áron. Érdemes még elővételben beszerezned az egész napos programra érvényes jegyedet, hiszen a Várkert Bazárban a média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok és tombola várja a résztvevőket. Koncertet ad Agárdi Szilvi, A Dal 2016 verseny sztárja, valamint a hazánk legnépszerűbb együttesei közé tartózó Balkan Fanatik.

Jegyárak:

– május 26-án 16 óráig 2000 Ft/db
– május 27-én a helyszínen 2500 Ft/db

Jegyvásárlásért kattints ide!

A megvásárolt jegyek nem visszaválthatók! A megvásárolt jegyekről utólag nem áll módunkban más vevőadatokra számlát kiállítani!
 

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság