Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Bloggerek és youtuberek a Sajtófesztiválon!

Előzetes kérdőívünk alapján megtudtuk, mely bloggerket és youtubereket látnátok szívesen a 23. Sajtófesztiválon, és mi meghívtuk őket, hogy személyesen is feltehessétek kérdéseiteket azoknak, akiknek videóit, bejegyzéseit naponta követitek az interneten.

Zachár Panka

Vendégünk lesz többek között Zachár Panka, a Panka’s beauty blog írója. Panka heti rendszerességgel tölt fel új bejegyzéseket, amelyek fő témáit Home, Outfit, Nails, Haul és Személyes kategóriák szerint rendszerezi. Így mindig megtalálhatjátok a számotokra legizgalmasabb, legaktuálisabb írásait.

YouTube csatornáján a videózást is kipróbálta, pár bejegyzést ilyen formában is megnézhettek.

Természetesen Facebookon is tudjátok követni kedvenceteket, ahol mindig értesülhettek, hogy mikor készül új blogbejegyzés, de onnan is elérhetitek a legfrissebb írásokat egyetlen kattintással.

Blogján olvasható bemutatkozása szerint szereti a fekete színt, a mopszokat, a rózsás ágyneműhuzatokat, a karácsonyi ízesítésű csokoládét. Ha szeretnél még többet megtudni kedvencedről, akkor gyere el a Sajtófesztiválra, hogy személyesen is feltehesd neki kérdéseidet!


Follow Anna

Panka mellett egy másik népszerű beauty-bloggert, Follow Annát is vendégeink között köszönthetünk a Sajtófesztiválon. Az ő elsődleges csatornája a YouTube, ahol hetente vár benneteket friss videókkal. Fő témái a sminkelés, a frizurák, de DIY és haul videókat is szokott készíteni.

Annának két csatornája is fut párhuzamosan a YouTube-on. A második egy vlog csatorna, ahol vicces, érdekes, különleges témákat dolgoz fel. Saját leírása szerint is az a célja, hogy megnevettesse közönségét, válaszoljon a kérdésekre, mosolyt csaljon az arcokra.

Annát is tudjátok követni facebookon is, mindkét csatornájának megvan a közösségi oldalon is a saját oldala. Beauty blogjáért IDE tudtok kattintani, másik vlog csatornáját pedig ITT tudjátok elérni.


Kevin a Zolvasó

Harmadik vendégünk a közönségtalálkozón a legnépszerűbb magyar booktuber, Kevin a Zolvasó. Kevin csatornájának leírása szerint könyvekről és saját magáról egyaránt találhattok nála videókat.

Kevin az utóbbi pár hónapban sajnos nem tett elérhetővé új videókat. Reméljük, hogy ez hamarosan megváltozik. A Sajtófesztiválon pedig kiderül a hosszabb szünet oka is.

Eddigi videóit addig is megnézhetitek csatornáján, amit erre a linkre kattintva értek el.

Még több infóért pedig keressétek fel Facebook-oldalát.


Csecse Attila

Csecse Attila hetente tölti fel új videóit csatornájára, főleg ő is könyveket elemez. Nem véletlen, hogy Attila The Bookaholic néven fut az oldala. A könyvek elemzése mellett nyereményjátékokat is hirdet, illetve más youtuberekkel forgatott videóival is népszerűsíti oldalát. Csatornáján található leírása is remekül jellemzi munkásságát: „Egy srác, egy kamera és egy rakás könyv, jó adagnyi hülyeséggel fűszerezve.”

Facebook-oldalát pedig erre a linkre kattintva éred el.


A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részleteiért kattints ide!

Belépődet ide kattintva szerezheted be!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság