Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Agytorna is lesz a Sajtófesztiválon

A Mensa HungarIQa és a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete gondoskodik róla, hogy az agytorna se maradjon le a május 27-i Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programrepertoárjáról.

A Mensa egy nemzetközi testület, amelynek világszerte több mint százezer tagja van, magyarországi szervezete pedig a Mensa HungarIQa. Céljuk, hogy összefogják a magas intelligenciájú embereket. A tagság egyetlen feltétele, hogy az emberek mindössze 2 százalékára jellemző intelligenciaszintet kell elérni a szervezet által elfogadott intelligenciateszten.

A Mensa mellett a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete (ROE) is biztosítja, megmozgassuk az agytekervényeket. A ROE a World Puzzle Federation magyar tagszervezete, hazai és nemzetközi rejtvényfejtő versenyek szervezője. Versenyszerű keretet biztosítva a rejtvényfejtésnek gondoskodnak róla, hogy szellemi sportként is népszerűsítsék a tevékenységet.

A szervezetek tagjaival találkozhattatok már az őszi Nagy Diák IQ-teszten, de a Sajtófesztiválnak is állandó vendégei. A Nagy Diák IQ-teszt egyik szervezet szakmai segítsége nélkül sem valósult volna meg.

Keresd a Mensa és a ROE pódiumait a Sajtófesztiválon, hogy kiderítsd, vajon te meg tudod-e oldani a logikai fejtörőket, ördöglakatokat!

 

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részleteiért kattints ide!

Belépődet ide kattintva szerezheted be!

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság