Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Tények új műsorvezetője is a DUE-val sajtófesztiválozik

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, Gönczi Gábor is a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz a Várkert Bazárban. Tudod, hogyan került kapcsolatba a médiával? És azt, hogy zenekara is van?

Gönczi Gábor a Külkereskedelmi Főiskolán végzett külkereskedelmi közgazdászként, majd elvégezte Komlós Gábor újságíró iskoláját. Ezután rögtön a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott az RTL Klubhoz. A kezdetekben riporterként a legkülönbözőbb helyekre jutott el: forgatott többek között Brazíliában, Malajziában, a Dél-Afrikai Köztársaságban és az Egyesült Államokban. 2002-ben egy szociográfiájával Hégető Honorka díjat nyert.

2003-tól lett a Fókusz, a Fókusz Plusz és a Portré című műsorok felelős szerkesztője, műsorvezetője. Több showműsorban is találkozhattunk vele az évek alatt: szerepelt például a Szombat esti lázban, a Csillag Születikben és a Kész Átverésben.

1991-ben indították gyerekkori barátjával, Csikós Balázzsal a Smile Rock Circus zenekart, amellyel azóta is járják az országot. Már saját nagykoncertjükön is túl vannak, a fesztiváloknak is állandó vendégei.

Idén májustól a TV2 képernyőjén találkozhatunk vele mint a Tények új műsorvezetője, oldalán Marsi Anikóval.
 

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részleteiért kattints ide!

Belépődet ide kattintva szerezheted be!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság