Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hazánk egyik legsokoldalúbb showmanje a Sajtófesztiválon

Sebestyén Balázs napjaink egyik legnépszerűbb televíziós és rádiós műsorvezetője. Azt tudtad, hogy a diákévei alatt nem a médiában képzelte el a jövőjét? Hogyan vezetett az útja a képernyő és a mikrofon felé? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz a május 27-i Sajtófesztiválon.

Kezdetben, a középiskolás évei alatt még a birkózás felé kacsingatott, éppen ezért olyan iskolába iratkozott, ahol nagy hangsúlyt fordítottak a sportra. Erről a tervéről azonban letett, és végül a televíziózás felé fordult a karrierje.

A Z+ csatornán kezdte televíziós pályafutását, ahonnan egyenes út vezetett az RTL Klubhoz, ahol a legkülönbözőbb vetélkedők, tehetségkutatók és show-műsorok házigazdájaként találkozhatunk vele a mai napig is. Saját talkshow-ja, a Balázs Show több évig futott a csatornán, 2008-ben lett vége. Ezután is számos műsorban feltűnt, többek között az X-Faktor vagy a Való Világ műsorvezetőjeként. A Kész Átverés műsorvezetői pozícióját is átvette Jáksó Lászlótól, de találkozhattunk vele Vágó István oldalán is a Pókerarc című kvízműsorban. Munkájának elismeréseként hatszor is kiérdemelte a legjobb műsorvezetőnek járó díjat.

Jelenleg is minden reggel hallhatjuk a Class FM Morning Show-jában, ahol Vadon Janival és Rákóczi Ferivel gondoskodnak róla, hogy jól induljon a nap. A rádióműsor mellett az RTL Klubon is feltűnik a Gyertek át szombat este! című műsorban, ahol közismert emberek tehetik próbára magukat a talkshow formájú társasjátékban.

2008-ban megjelent Szigorúan bizalmas címmel első könyve, amely egyfajta riportkönyv. Mélyinterjúkat olvashatunk benne például Hevesi Tamással a szabadságról, vagy Nagy Bandó Andrással a szellemi hagyatékról, hogy csak néhányat említsünk az érdekesebbnél érdekesebb témák közül.
 

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részleteiért kattints ide!

Belépődet ide kattintva szerezheted be!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság