Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Állomásos játék is vár a Várkert Bazárban

Ugye te is emlékszel a régi sulis, kolis és tábori állomásos játékokra, amikor mókás és érdekes feladatokat kellett megoldani? Minden állomás egy új feladatot és új kihívást takar, a megoldások pedig csak rajtad múlnak.

A klasszikus játékot kissé megreformálva elhoztuk a Sajtófesztiválra is, hogy jobban megismerkedhess azon cégekkel, akik velünk együtt fesztiváloznak. A játék szabálya egyszerű: úgy haladsz, ahogy kedved tartja, szünetet is tarthatsz. Körbejárhatod az állomásokat egyedül, de akár a barátaiddal is. Minden állomáson a feladat megoldása után kapsz egy pecsétet, amelyekből a végén összesen 7 db-nak kell lennie. Ha végeztél a feladatokkal, gyere a DUE Standra és egy kis meglepetéssel jutalmazunk téged.(Ha kérdésed van, akkor is hozzánk fordulj!) Ezen kívül egy dolgot kérünk még: Érezd jól magad!

Állomásos játék feladatok:

1. OBB – Próbáld ki józanul, hogyan közlekednek a részegek! Ehhez segítségül kapod az OBB-től a részeg szemüveget, ami megmutatja, hogyan látják a világot azok, akik több sört ittak a kelleténél.

2. Magyar Termék – Tudod, hogy miért fontos az, hogy magyarként magyar termékeket vásárolj? Van róla fogalmad, de nem vagy biztos a válaszodban? Hallgasd meg az erről szóló előadást a Magyar Termék jóvoltából és foglald össze 5 frappáns mondatban, miért jobb a hazai termékeket választani.

3. Helpynet – Kit értesítesz, ha bajban vagy? Mi van akkor, ha telefonálni nem tudsz, de jól jönne egy alkalmazás, amin keresztül több barátodat, hozzátartozódat riaszthatod egy gombnyomással? A Helpynet alkalmazással ez is lehetséges. Tudj meg mindent az app-ról, és töltsd le te is az ingyenes alkalmazást, hogy a segélykérés csak egy gombnyomás legyen!

4. Mensa – Használd a logikád és oldj meg egy ördöglakatot a Mensa HungarIQa standjánál!

5. NKA – Hallgasd végig az egyik érdekes előadást, bővíts tudásodon és kérdezz!

6. NMHH – Tudod, hogy milyen kockázatai lehetnek az internethasználatnak? Tudtad, hogy a szobád falai között is veszély leselkedhet rád? Vegyél részt az NMHH interaktív standján, és ha mindent megtudtál, töltsd ki a tesztet!

Légy kreatív, készíts egy fotót bármiről, ami a Sajtófesztivállal kapcsolatos, töltsd fel az egyik közösségi oldalra #due #sajtofesztival megjelöléssel, mutasd meg mindenkinek, hogy milyen jót bulizol a Várkert Bazárban! Ha végeztél mindennel, gyere a DUE Standhoz, megnézzük a fotódat, a pecsétjeidet, és egy kis meglepetéssel jutalmazunk!

 

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál részleteiért kattints ide!

Belépődet ide kattintva szerezheted be!

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság