Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Orvostanhallgató a DUE 2016-os Ifjúsági Sajtódíjasa

Hagyományainkhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon adtuk át a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését. 2016 Ifjúsági Sajtódíjasa Szabó Diána Lili lett.

A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg.

A díjra életrajzzal és írásokkal lehetett pályázni, de mások is ajánlhattak fiatal tehetséges újságírót a kuratórium figyelmébe.

2016-ban a díjat Szabó Diána Lili vehette át.

Szabó Diána Lili  negyedéves orvostanhallgató a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. 2015 szeptembertől dolgozik a Szinapszis szerkesztőségében. 2007-től 2012-ig a Kamaszpanasz.hu weboldal tiniszerkesztője, 2015. márciustól a Webbeteg.hu laikusoknak szóló egészségügyi portál munkatársa. Érdeklődési területei közé tartozik az egészségügy, holisztikus szemléletű gyógyítás, orvos-beteg kapcsolat, egészségműveltség (health literacy), illetve a különböző műalkotásokban megjelenő önkifejezés eszközei. Az egyetem Magatartástudományi Intézetében folytat tudományos diákköri munkát az egészségműveltség témakörében, témavezetője Dr. Pilling János. Számára az írás az önkifejezés eszköze, amiben az intuíció fontos szerepet játszik.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság