Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Főzőtanfolyamon vehetnek részt a legjobb diákmédiások

A Kuktaparty főzőiskola tanfolyammal jutalmazza a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat legjobbjait. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők.

A Kuktaparty rövid idő alatt hazánk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb főzőiskolája lett. Nem is csoda, rendkívül sokszínű és minőségi tanfolyamokat kínálnak az érdeklődőknek. Nem csak a különféle nemzetek ízeivel, de kultúrájukkal is megismerkedhetnek a résztvevők. Ebben pedig profi szakemberek segítik munkájukat, hogy minél közelebb kerülhessünk többek között a mexikói, a kínai, a thai, az indiai, a vietnami és az olasz konyhához is.

Külön kurzusaik mellett foglalkoznak csapatépítéssel, családi főzések szervezésével, rendezvények lebonyolításával. Így legyen szó bármilyen alkalomról, a Kuktaparty főzőiskola remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, közös időtöltésre, az idő kreatív és hasznos eltöltésére.

Filozófiájuk is sokat elmond a főzőiskola közvetlen és barátságos hozzáállásáról: „Senki sem tud gondolkodni, szeretni, aludni vagy pihenni rendesen, amíg nem evett eleget.” (V. Woolf)

A Kuktaparty Főzőiskola 2016-ban a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjazásához is hozzájárul, így számos nyertes felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb a felhasználható ajándékutalványoknak köszönhetően.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és ellátogatnál az iskola valamely kurzusára, akkor ne késlekedj, látogasd meg honlapjukat, hogy megtaláld a számodra legérdekesebb kurzust, és merülj el a kulináris élvezetekben!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság