Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Még lehet jelentkezni a téli túrára

A DUE hatodik téli túrája a Bakony legszebb részére, a Cuha-patak varázslatos völgyébe vezet 2017. január 7–8-án. Három hely még van!

 
A három szervező – Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs és Ott Zsuzsanna – ezúttal is szép kirándulást és izgalmas programokat ígér. Szállásunk az Öregbakony Turistaházban lesz.
 
A program önköltséges és mindenki a saját felelősségére vesz részt rajta. Harmincegy ágyunk van, három kiadó hely van még. A jelentkezéseket a herczeg_zsolt@due.hu címen várjuk, és a last minute akció keretében regisztrálóknak már nem kötelező DUE-tagoknak lenniük.  A 4.500 forintos részvételi díjat Herczeg Zsoltnak kell odaadni a helyszínen. Ez az összeg tartalmazza a szállás és a szombat esti vacsora, illetve vasárnap reggeli árát, valamint az ágyneműbérlés költségét és az iparűzési adót. Az utazást saját magadnak kell megszervezned; mi a telekocsis módszert javasoljuk.
 
Előre válaszolunk néhány borítékolható kérdésre. A ház fűtött és van meleg víz a fürdésre. Emeletes ágyak vannak. Nincs kétágyas szoba, többen kell aludni egy szobában. A szombati ebédedről magadnak kell gondoskodnod. Akkor még túrázni fogunk, tehát hideg élelmet hozz. Szombaton este és vasárnap reggel magunknak főzünk, amiben mindenkinek segítenie kell. Mindazonáltal a közelben van büfé és étterem is. A turistaház autóval megközelíthető, van zárt parkolója. Vasúton is oda lehet jutni, Vinyén kell leszállni. Kutyát hozhatsz, de nem alhat veled a szobában, csak a folyosón.
 
A program Facebook-oldalán további hasznos információkkal szolgálunk, és ott felteheted a kérdéseidet is. Az Öregbakony Turistaház honlapját ide kattintva találod meg.
 
Szeretettel várunk!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság