Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Nagy Diák IQ-teszt első fordulóját november 10-ig meghosszabbítottuk

Idén 4 vidéki városban is lesz középdöntője a Nagy Diák IQ-tesztnek. Így a nagy érdeklődés miatt november 10-ig meghosszabbítottuk a 4. Nagy Diák IQ-teszt első, online fordulóját! Még van esélyed, hogy bekerülj a novemberi középdöntőkbe!

Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg játékunkban, és vegyél részt a nagyszabású, ingyenes, országos IQ-vetélkedőn! Légy Te az ÉV IQ bajnoka!

A Nagy Diák IQ-teszt első fordulójában 2016. november 10-ig töltheted ki az ingyenes online tesztet, mellyel bekapcsolódsz a háromfordulós vetélkedőbe. (www.nagydiakiqteszt.hu)
A második és harmadik forduló már személyes részvételt igényel. A legintelligensebb lány és fiú nyereménye 1-1 okoseszköz. A játékban csak a 17–24 év közöttiek vehetnek részt!

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz a játék második fordulójában való részvételre.

Az Új Nemzedék Központ jóvoltából a budapesti mellett idén már vidéki helyszíneken is tartunk középdöntőket, így még közelebb hozzuk számodra a személyes jelenlétet igénylő második fordulót. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét.

A második forduló helyszínei és időpontjai:

Budapest (november 12.)
Debrecen (november 23.)
Miskolc (november 24.)
Győr (november 28.)
Pécs (november 30.)

A második fordulóba jutott játékosok e-mailben értesítést kapnak a további teendőkről és tudnivalókról.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért 2017 januárjában.

További információ és tesztkitöltés itt!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság