Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Véget ért a 4. Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Az online, adaptív tesztet több mint 15 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót az Új Nemzedék Központ jóvoltából a budapesti mellett 4 megyeszékhelyen rendezzük meg.

Fotó: Czikkely Márton


A második fordulóban a versenyzők a Mensa HungarIQa hivatalos felvételi tesztjét töltik ki. Azok a 17 és 24 közötti diákok kaptak meghívást, akik az első fordulóban legalább 125 pontot értek el.

Idén először az Új Nemzedék Központ jóvoltából nem csak Budapesten, hanem 4 megyeszékhelyen is tartunk középdöntőket. Budapesten november 12-én, Debrecenben november 23-án, Miskolcon november 24-én, Győrött november 28-án és Pécsett november 30-án kerül sor a játék második fordulójára.

A Mensa HungarIQa hivatalos tesztjén a 130 pontos szintet elérő fiatalok lehetőséget kapnak, hogy tagjai lehessenek Magyarország legmagasabb intelligenciájú embereit tömörítő klubjának, a 135 pont felett teljesítők pedig bejutnak a harmadik fordulóba, melyet 2017 januárjában tartunk Budapesten.

A verseny alakulásával kapcsolatos híreket folyamatosan nyomon követheted a DUE Online-on.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság