Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Teszteld KRESZ-tudásodat februártól – a legjobbak jogosítványszerzési lehetőséget és robogót nyernek

A DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós, 14-24 évesek számára meghirdetett nyereményjátéka február 10-én indul és egészen március 31-ig tart. Teszteld KRESZ-tudásodat, hiszen 2 fődíj is várja gazdáit: egy jogosítványszerzési lehetőség és egy robogó.

A Generali Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében februártól egészen március 31-ig tölthető ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett online KRESZ-teszt. A Játékban való részvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár, az online tesztet bárki kitöltheti, de a második fordulóba és a döntőbe csak a 14-24 évesek juthatnak tovább.

Tedd próbára KRESZ-tudásodat, hiszen áprilisban, családi nappal egybekötött élő show keretében hirdetjük ki 2017 KRESZ-bajnokait a Játék döntőjén. Nem kisebb a tét, mint egy jogosítványszerzési lehetőség és egy vadonatúj robogó. Érdemes minél többen kitöltenetek az online tesztet az iskolából, hiszen iskolátok is nyerhet: azok a középiskolák, melyekből a legtöbben játszanak az első fordulóban, sorsoláson vesznek részt a Játék harmadik fordulójában. A kisorsolt intézmény egy négyórás, interaktív gyakorlati elsősegély kurzust nyer 30-50 fő részére a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából.

Keresd február 10-től a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt saját honlapját, ahol még többet megtudhatsz a játékról, és magát a tesztet is kitöltheted!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság