Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nyerj robogót, vagy szerezz ingyen jogosítványt a Generali Nagy Diák KRESZ-teszttel!

Ha vágod a KRESZ-t, Téged keresünk! Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába 2017. február 10. és március 31. között. Töltsd ki az ingyenes, online KRESZ-tesztet, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadiúj robogó!

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt egy háromfordulós nyereményjáték, melynek keretében 2017. február 10. és március 31. között töltheted ki a DUE által, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakértői bevonásával fejlesztett online KRESZ-tesztet a www.nagydiakkreszteszt.hu weboldalon. A Játékban való részvétel ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt segítségével percek alatt felmérheted közlekedéssel kapcsolatos ismereteidet és még tanulhatsz is! Először add meg neved, e-mail címed, telefonszámod és életkorod, majd kezdd el kitölteni a tesztet. 24 feleletválasztós kérdésre kell válaszolnod a Játék első fordulójában. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek. Eredményedet azonnal megtekintheted, de a megadott e-mail címedre is megkapod. Fontos, hogy egy játékos egy e-mail címmel csak egyszer töltheti ki a tesztet, javítási lehetőség nincs.

A második fordulóba az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A második forduló már személyes jelenlétet kíván, ezt Budapesten tartjuk 2017. április 23-án a Silverkart Gokart és Rendezvény Központban. Ennek keretében ismét KRESZ-szel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk a játékosoknak. Az interaktív feladatokat az eduKRESZ biztosítja.

A 3. fordulóba az a 24 játékos jut be, akik a 2. fordulóban a legtöbb pontot elérve, a legjobb időeredménnyel töltik ki az eduKRESZ feladatsorát. Ők a második forduló napján, ugyanott folytathatják a Játékot. A 24 legjobb játékos látványos élő show keretében, ügyességi versenyeken mérik össze képességeiket a fődíjakért. A legjobb eredményt elérő 2 játékos a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt nyertesei.

Díjak:

A második fordulóból a harmadikba jutó 24 legjobb eredményt elérő játékos az online teszt kitöltése előtt választott, hogy melyik fődíjért indul: a komplex jogosítványszerzési lehetőségért vagy a robogóért. Az ügyességi versenyek legeredményesebb első helyezettjei nyerik meg a GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt fődíjait.

Azok a középiskolák, melyekből a legtöbb tanuló tölti ki az első forduló tesztjét, sorsoláson vesznek részt a Játék harmadik fordulójában. A kisorsolt intézmény egy négyórás, interaktív gyakorlati elsősegély kurzust nyer 30-50 fő részére a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából.

Részvétel:

A GENERALI Nagy Diák KRESZ-teszt online fordulójában bárki ingyen részt vehet, azonban a 2. és 3. fordulóba csak a tesztet legeredményesebben kitöltő 14-24 évesek kapnak meghívást, a nyereményekre is csak ők jogosultak.

További részletekért, a játékszabályzatért és a teszt kitöltéséért kattints ide!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság