Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Személyesn is találkozhatsz Szabyesttel a Várkert Bazárban

Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles énekes, dalszerző, dalszövegíró, média designer, vlogger, egyszóval minden, amire most a mai fiatalok buknak. Tehetsége már egész fiatalon megmutatkozott, és ha valaki, hát ő nem bízta a véletlenre.

17 évesen otthon berendezett magának egy stúdiót, gyakorolt, és elkezdett dalokat írni, nem is akármilyeneket! Saját életéből merítette a témákat, barátokról, szerelemről és az őt ért fájdalmakról, tehát minden dalnak konkrét mondanivalója van, személyes élmény és érzés kötődik hozzá. Talán ettől vált ő ennyire népszerűvé a korosztálya körében.

Az igazi áttörést a 2014-es év hozta meg számára, a „Kártyavár” című dal és videoklip egy hét alatt százezres nézettséget hozott neki a YouTube-on. Ugyanez a dal a mai napig már elérte a közel 2,5 milliós nézettséget, ami hihetetlen még egy ilyen fiatal előadótól is! Egy bizonyos, hogy közösségi oldalain, valamint a YouTube csatornán is több százezres követői táborral rendelkezik, és még csak 24 éves!

A szóban forgó dalt ide kattintva meghallgathatjátok!

Sokak vloggerként is ismerik, hiszen vannak beszélgetős, éneklős bejelentkezései közösségi oldalakon is, valamint saját YouTube csatornáján is előszeretettel hoz létre különböző témájú videókat. Követőit soha nem hanyagolja el. Az általános iskolástól egészen a 30 éves korosztályig terjed rajongóinak az életkora.

Önmagát menedzseli, mindent egymaga csinál. Külön öröm számunkra, hogy az idei Sajtófesztiválon a fellépőink között tudhatjuk őt, és elkápráztat majd minket különleges hangjával. Mindamellett a közönségtalálkozó keretein belül tesszük fel neki kérdéseinket és megismerhetjük karrierjének főbb szakaszait.

 

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság