Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Informatikában biztonságban: az E-Educatio és a JZT Informatika Kft.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt egyik fő támogatója. Az E-Educatio biztosítja a rendezvényen a teszt írásához nélkülözhetetlen programot illetve a kitöltők számára rendelkezésre álló laptopok felét.

A jogosítványt felajánló elsődleges célkitűzése, hogy a járművezetők kategóriás és szaktanfolyami képzései elméleti részének elvégzését korszerű és hatékony e-learning tananyagok segítségével tegye lehetővé. A tananyagokat a hazai járművezető-képzésben több évtizedes tapasztalattal rendelkező közlekedési szakértői csoport hívta életre, szoros együttműködésben egy didaktikai szakemberekből, tudományos munkatársakból és multimédiás tartalomfejlesztőkből álló csapattal, ami garanciát jelent a tananyagok magas színvonalára úgy szakmailag, mint módszertanilag. A cég számára komoly szakmai elismerést jelent, hogy 2015-től a Nemzeti Közlekedési Hatósággal kötött együttműködési megállapodás keretében a legtöbb vezetői engedély kategória hatósági elméleti vizsgáján az általuk megalkotott és tananyagaikban, vizsgafelkészítőikben is használt kérdéseket alkalmazzák a jelöltek tudásának felmérésére.
Köszönjük a Webjogsi kmr autósiskolának, hogy biztosítja a jogosítványt a nyertesnek.

 

A JZT informatika Kft. bár még fiatal, ugyanis 2014-ben alakult, viszont az egyik leggyorsabban fejlődő IT cég, ami köszönhető annak, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtanak és az igényeknek maximálisan megfelelő biztonságos működést garantálnak. Mottójuk szerint náluk az ügyfél az első, ezért a legtöbb IT cégtől eltérően ők valóban figyelnek az ügyfeleikre. A laptopok másik felét ők biztosítják rendezvényünkön a KRESZ-teszthez. A cég a szolgáltatást illetően foglalkozik még többek között hálózatfejlesztéssel és üzemeltetéssel, VoIP szolgáltatással, tűzfalrendszer szolgáltatással és bérbeadással, szerver elhelyezéssel (Szerver hotel), valamint VPN szolgáltatással is. Céljuk a piacon professzionális, már-már nagyipari megoldásokat nyújtani a kis- és középvállalkozások számára, olyan módszerekkel melyek nem igényelnek nagy anyagi befektetéseket, mégis hatékonyak és megbízhatóak.

Az informatikai háttér kiépítve, a nyeremények borítékolva, valamint leparkolva, már csak rád várunk április 23-án, a családi nappal egybekötött Generali Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjén.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság