Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé

Valóban ennyire érzékeny Gáspár Laci? ByeAlex tényleg szigorú? Puskás Peti ezúttal is trollkodik? Vajon mennyire állja a sarat Radics Gigi férfi zsűri társai között? Október 21-én lehetőségünk lesz élőben is betekinteni az X-faktor kulisszái mögé.

Találkozhatunk a tehetségek mentoraival és élőben láthatjuk az énekeseket is. Olyan dolgokat mutatunk, amiket szombat este nem láthatsz az RTL Klub képernyőjén. Megnézheted, hogy készül fel egy nagyszabású showműsor adására a stáb, mekkora munka van csupán egyetlen produkció mögött, milyen a díszlet élőben.
 
 
A KGB-csapat exkluzív látogatást tesz az RTL-székház legnagyobb stúdiójában, ahová nem juthat be akárki, akármikor. Gyere el Te is, és nézd velünk a tehetségkutató második élő adásának utolsó próbáját! Ha jössz, regisztrálj a due@due.hu címen október 18-ig! (Csak akkor tudsz
bejönni, ha email-ben is regisztrálsz)

!!!FONTOS!!!
Olyan információkat fogsz megtudni, amit a nézők csak este 8 óra után. Például azt, hogy a versenyzők milyen dalokkal állnak a színpadra. Ezért mielőtt belépsz, egy titoktartási nyilatkozatot kell aláírnod. Ha még nem múltál el 18 éves, akkor egy szülői beleegyező nyilatkozatot kell magaddal hoznod.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság