Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Outdoor pótszilveszter a Mecsekben!

A Mecsekbe viszi el túrázni és pótszilveszterezni a DUE-sokat 2018. január 6-án, szombaton az egyesület négy természetjárója, Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth Tas Péter és Ott Zsuzsanna. Jelentkezz most!

A négy barát 2012-ben alakította meg a Bakancs Pista elnevezésű outdoor csoportot, és „Zergék az Őzikék ellen” címmel azóta szerveznek januári túrákat a DUE-soknak. A programban nemcsak kirándulás, hanem közös főzés, vetélkedő, előadás, tombola, buli – sőt idén fakultatív lehetőségként barlangtúra és fürdőlátogatás vagy pécsi városnézés – is helyet kap.

A 2018-as már a hetedik ilyen kaland lesz. A résztvevők ezúttal a Mecseket fedezik fel. A szervezők Orfűn, a negyven férőhelyes Mecsek Házában (Barlangkutató utca 1.) foglaltak szállást. A Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület házában 15-20 fős, úgynevezett matraclágerekben kell aludni, amelyekhez közös fürdőszoba és konyha tartozik. Természetesen fűtés és meleg víz is rendelkezésre áll. A ház lepedőt és párnahuzatot biztosít, de hálózsákot hozni kell. A szállás honlapja: http://www.mecsekhaza.hu.

A szervezők a szombat esti vacsorát és a vasárnapi reggelit biztosítják, a többi étkezést egyénileg kell megoldani.

A túra önköltséges és mindenki a saját felelősségére vesz részt rajta. Elsősorban a DUE és a Bakancs Pista tagjainak hirdetjük meg, de nyugodtan hozhatod a testvéredet vagy a barátaidat is, mert van elég hely.

A szállás és az étkezés díja a résztvevők végső számától függ (minél többen vagyunk, annál kisebb összeg jut egy főre), de összesen kb. 5000 forint lesz. A pontos összeget a végleges létszám ismeretében, december végén tudjuk megmondani. Az utazást egyénileg, telekocsis rendszerben, szintén önköltséges alapon oldjuk meg. A ház autóval betonúton megközelíthető.

A programra való jelentkezés feltétele egy e-mail küldése a due@due.hu címre és egyidejűleg 2000 forint előleg befizetése a DUE bankszámlaszámára (11714006-20235338). Az előleget semmilyen körülmény esetén nem áll módunkban visszafizetni, mert a szállás sem teszi. A fennmaradó összeget a helyszínen, pontosan kiszámítva kell odaadni a főszervezőnek, Herczeg Zsoltnak. A jelentkezési és utalási határidő: december 20.

A túrát meghirdettük a Facebookon is, ahol jelezheted a részvételed, sok fontos információt olvashatsz a programról és felteheted a kérdéseidet a szervezőknek, de fontos tudnod, hogy hivatalos jelentkezésnek csak a due@due.hu címre küldött e-mail és az egyesületnek elutalt előleg számít.

A program keretében lehetőség van professzionális vezetésű, overallos (csúszós-mászós) barlangtúrára is. Ennek az ára létszámtól függően szintén kb. 5000 forint. Erre a túra Facebook-oldalán gyűjtjük a jelentkezéseket. Ha bármilyen kérdésed van, írj oda, vagy Herczeg Zsoltnak a herczeg_zsolt@due.hu címre.

A túra Facebook-oldala: http://tinyurl.hu/OtrU/

Állj be a Zergék és az Őzikék közé, jelentkezz most!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság