Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hogyan derül ki, hogy valaki grooming áldozata?

Sajnos sokszor túl későn derül ki, hogy valakit ilyen módon félrevezetnek. Előfordulhat, hogy csak akkor lesz ez nyilvánvaló, amikor valamilyen szexuális ajánlatot kap a másiktól.
2019. január, DUE Online.

Adódhat az a helyzet is, hogy egy idő után a beszélgetésben is rosszul érzi magát, mert egyre többször próbálja a másik szexuális tartalmú beszélgetésbe is bevonni, egyre rámenősebben, és tolakodóbban. Lehetséges, hogy küld magáról intim képeket, illetve a másikat is erre kéri. Mi a célja ezzel az elkövetőnek? Mit kell tenned, ha veled is ez történik? Azt mondja a barátod, akit netről ismersz, hogy felszolgáló munkát tud szerezni külföldön. Lehet, hogy ez is csak kamu? Hová fordulhatsz segítségért, ha már nem tudod kezelni a helyzetet? Válaszokért keresd fel a nedoljbeteszt.hu oldalt.

Szakmai segítségért pedig fordulj a Kék Vonal Internet Helpline-hoz, amely elérhető a 116 111-es telefonszámon, illetve CHAT-en keresztül is.

2019. január 29.

 

A cikkben foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium  nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért. A cikk a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság