Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Dj Groovelyne és Saxoman! – Fergeteges zenés nyitány a Sajtófesztiválon

Az idei a DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja, melynek alkalmából egy igazán különleges és egyedi produkciót hozunk el nektek május 11-én a TESLA nagyszínpadára!

Kovács Szilárd, azaz „Saxoman” lehengerlő élő szaxofonos nyitányát Vajas Gergő - Dj Groovelyne fogja kísérni. Gergőt sokaknak már nem is kell bemutatni, hiszen ő a Best Event Dj. Projekt managere, aki mellesleg 11 éve működik professzionális DJ-ként Budapesten és országszerte.

Dj Groovelyne

A 30 éves lemezlovas érdeklődése a DJ-k világa felé már 12 évesen megmutatkozott, és a gimnáziumi évek alatt kezdett el először partyszervezéssel foglalkozni. A korai években mixműsorok nyomon követésével, rádiós gyakorlatok elvégzésével és Dj mixek készítésével töltötte minden szabadidejét - az „élő” fellépésekről még csak álmodozott.
2007 –ben tett szert először rezidensi posztra, a Budapesten akkoriban nyíló - és az óta is egyik leglátogatottabb szórakozóhelyként számontartott - Morrisons 2 Klubban. Gergő DJ-ként itt „szocializálódott”, és alázattal tanulta ki a szakmai és technikai fogásokat mind a kollégáktól, mind a közönség visszajelzéseiből. Az elmúlt tíz évben Dj Groovelyne néven Budapest megannyi szórakozóhelyét bejárta, jelenleg pedig az ország egyik legnagyobb klubjában, a Liget Club- ban tölt be rezidens szerepet.

A kétdiplomás fiatalember számára a „DJ-zés” nem csak egy munka, hanem életforma is: szabadidejében zenei producerkedéssel, brandinggel, és a fellépésekkel kapcsolatos kreatív tevékenységekkel foglalkozik.

Közönségorientált diszkósként Gergő stílustól függetlenül mindig a legismertebb slágerekből válogat, nem szeret mellényúlni. Repertoárjában a Mai Top40 slágerektől a Rock & Roll-ig szinte bármit a buli szolgálatába tud állítani, mindezt minőségi szinten. Gergő motivációja mindig a lehető legtöbb ember tánctéren tartása, akár 8-10 órán keresztül is. Felkészültségével, Dinamikus, rugalmas hozzáállásával rengeteg pozitív visszajelzést kap hetente mind a megbízóktól, mind a közönségtől.
9 év magánrendezvényes tapasztalatát Gergő most már a Best Event DJ-nél is kamatoztatja.

Referenciák: Morrisons Opera, Morrisons 2 Klub, Liget Club, Budapest Park, Hellobaby Bar, Raqpart, Vakegér Tőzsdekocsma, Cactus Juice Pub, Cocoon (Tata), Pikantó (Tata).

Kövessétek őt Facebookon is!
Legújabb slágerét az alábbi link alatt hallgathatjátok meg!


Gyertek el május 11-én a TESLA Budapest rendezvényközpontba, ahol személyesen is láthatjátok Dj Groovelyne és Saxoman közös produkcióját!
Csajok, rátok feltétlenül számítunk! ;)

A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

Az előző évi Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

 

Az idei a 25. fesztiválunk és nagy durranást ígértünk számotokra, a nyitánnyal megalapozzuk nektek a fesztivál hangulatot, egész napos programkavalkád és színes, érdekes aktivitások is várnak rád május 11-én!

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság