Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A zsűri értékeli a pályamunkákat

A DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára idén is több száz pályázat érkezett. A DUE szakmai zsűrije már megkezdte a beérkezett pályázatok értékelését. Április végén az eredményhirdetés részleteiről minden pályázó tájékoztató levelet kap a pályázatbeadásnál megadott értesítési e-mail címre.

Azt azonban már most beírhatod a naptáradba, hogy a hivatalos eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2018. május 11-én lesz, a DUE a 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján, a budapesti Tesla Rendezvényközpontban (1075 Budapest, Kazinczy utca 21.)


A május 11-i díjátadóra már most biztosíthatod saját és kísérőid helyét: április 30-ig ugyanis extra kedvezménnyel, 1600 Ft-ért vehetsz jegyeket az egész napos 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra a tixa.hu weboldalon. A résztvevőknek a tematikus programokon túl hatalmas vlogger találkozóval készülünk. Velünk lesz  Ábel Von Müller, Ungdani, CultureGeeks, Nana, Mozdulj ki!, Herczeg Hajnalka és még sokan mások a YouTube-ról. Közönségtalálkozók sportolókkal, híradósokkal, médiaszemélyiségekkel, sztárszínészekkel. Szurkolhattok a Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléjában a legjobbaknak a színpadi kvízjátékban. OLTÁRI CSAJOK, A HOLNAP TALI! és PÁL UTCAI FIÚK, a CSODÁK TÁRHÁZA a film-színház és a tudomány szerelmeseinek. De vár rád Farkas Franciska, Ember Márk, Nagy Ervin, Puskás Peti és még sokan mások! A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál és a kvízjáték házigazdája a DUE Médiahálózat – a diákújságíró egyesület, a műsorvezető DJ Smash.

A Sajtófesztivál résztvevői iskolai hiányzásukról igazolást kérhetnek a DUE Standnál.

FIGYELEM! A szuper kedvezményt csak az április 30-án éjfélig megvásárolt jegyekre tudunk biztosítani, utána emelkedik az ár.

A fesztiválról bővebb tájékoztatást találsz itt.

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet és biztosítsátok helyeteket az év legnagyobb diákmédia-rendezvényén!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság