Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Januárban is lesz DUE-s téli túra!

2019 januárjában nyolcadik alkalommal viszi el túrázni a vállalkozó kedvű DUE-sokat egyesületünk négy természetjárója. Már lehet jelentkezni!

A Vértesben szervezi meg a Zergék az Őzikék ellen nevű túrasorozatának nyolcadik kalandját 2019. január 5-6-án Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth-Tas Péter és Ott Zsuzsanna, együttműködésben az általuk vezetett Bakancs Pista természetjáró társasággal.
 
A résztvevők a Tatabányai Petőfi Tömeg és Szabadidősport Egyesület 34 fős Csákányospusztai Turistaházát foglalták le. A programban választható távú túrák, vetélkedő, tombola, előadás, közös főzés és buli szerepel, de készülnek meglepetéssel is. 
 
A részvételi díj 4500 forint. Ez tartalmazza a szombat esti vacsora, a szombat éjszakai szállás és a vasárnapi reggeli árát, valamint az ágyneműt és az iparűzési adót is. A túravezetés és az előadás ingyenes, az utazás pedig önköltséges, de a vezetők segítenek a telekocsik megszervezésében.
 
A jelentkezőknek egy e-mailt kell írniuk a due@due.hu címre, és a 34 fős létszámkeret betöltéséig, vagy legkésőbb december 5-ig el kell elutalniuk a 4500 forintos részvételi díjat a DUE számlaszámára (11714006-20235338). A levél tárgy/subject mezőjébe, valamint az utalás közlemény rovatába a neved mellé írd be, hogy „téli túra”. Ha több ember együtt jelentkezik, akkor mindenkinek küldjétek el a nevét.
 
A túra Facebook-oldala sok információval ide kattintva érhető el.
 
Figyeld a híreket és biztosítsd be a helyed!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság