Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Karácsonyozz velünk!

Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

A DUE az idei karácsonyi ünnepségét december 7.-én 16:30-tól a Kódex Kulturális Központban rendezi meg. A program rendkívül sokszínű lesz, a rendezők megadják a lehetőséget az ünnepi gálaműsoron túl egy kis beszélgetésre is.

A DUE karácsony első felvonásban a gála rész fog zajlani. A pontos program sem titok többé, vagy mégis? Az est háziasszonya Novák Henrietta lesz, aki pedig párjául szegődik az nem más, mint Balog Péter! A DUE elnöke Kecskés István ünnepi beszédével startol a program, ezután meglepetés fellépő produkciója következik.

Amitól működik ez a közösség és egyesület azok nem mások, mint a DUE aktivistái és munkatársai. Az ő díjazásukkal folytatódik az este, hogy ki kapja meg idén a legrangosabb szakmai elismerést, a Kaczián Gábor emlékplakettet arra is fény derül. Az eddig is ismert díjakon túl, idén a szervezők egy új díjat is alapítottak, amelynek az Év DUE-sa nevet adták. Ezt az elismerést olyan fiatalok kaphatják, akik egész évben sokat tesznek a közösségért. A hitelét abban nyeri el, hogy maga a közösség választja ki ezt a személyt, hiszen ki tudná jobban, hogy ki mennyit tesz értük, mint azok, akik benne vannak.  A szavazás első körében már, a DUE tagok megszavazták a TOP 10-et akik nem mások, mint: Babaitisz Jorgosz, Bagócsi Bátor, Balog Péter, Koós Nikolett, Kovács Orsolya, Ladjánszki Máté, Lami Krisztover, Miskolczi Milán, Novák Henrietta és Vadász Viola.

A rendezvényen lesz egy meglepetés zenekar, akik a díjátadó után lépnek a színpadra. Hamarosan a kilétükről is többet megtudhattok a DUE Facebook oldalán, de egyelőre annyit árulhatunk el róluk, hogy mindannyian ismeritek, szeretitek őket és kívülről fújjátok az összes dalukat. A programkavalkádban egy szusszanásnyi szünet után következik egy Kahoot kvíz, amely a 2018-as DUE évről fog szólni

Itt még nincs vége. 19:00-tól kezdetét veszi a DUE Klub, ahol DUE Produceri Iroda vezetősége és az alkalmazottak fognak részt venni. Beszámolnak arról, hogy hogyan tud megjelenni a DUE Tallózó hónapról hónapra, mi áll egy Nagy Diák Teszt szervezése mögött, hogyan kell egy tárgyaláson viselkedni, és egyáltalán, hogyan lehet egy irodát vezetni.  Lehet kérdezni az ügyvezetőtől, Szayly Józseftől, a kulcsembertől, Zala Orsolyától, a tesztek koronázatlan királynőjétől, Nagy Anikótól és az irodavezetőtől, mindenki anyukájától Orosz Ilditől. A beszélgetést moderálja a két új munkatárs, akiket bizonyára ti is jól ismertek és nem szorulnak bemutatkozásra, Kobl G. Adrienn és Ihos Iringó.

Mindenkit sok szeretettel várunk december 7-én (pénteken) 16:30-as kezdéssel a Kódex Kulturális Központban a DUE Karácsonyon.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság