Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Még 1 hely van a Médiatáborban

Gyűlnek a résztvevők, fogynak a helyek a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában - mostanra mindössze egy szabad hely maradt. Ha eljönnél, jelentkezz még hétvégén!

Nemzetközi szinten is egyedülálló médiatáborunk tíz napos, szuper-intenzív gyakorlati képzés. Rádió- és televízió-stúdiókat, internetes lapszerkesztőséget építünk, amelyekben a résztvevők az általuk választott csoportvezető – vagyis egy gyakorló szakember – irányításával szerkesztőséget alkotva dolgoznak: újságokat, rádió- és televízió-műsorokat készítenek, de kipróbálhatják magukat online szerkesztőként, tördelőként és fotóriporterként is.

Az elkészült munkákat a tábor egészének bemutatják. A produkciókat a szakmai vezetők segítségével írásban és szóban közösen értékelik és hazavihetik. Munkatársaink egyebek mellett a Magyar Rádió, az InfoRádió, a Neo FM, a Magyar Televízió, az RTL Klub, a TV2, a Népszabadság és a Nemzeti Sport szerkesztőségéből kerülnek ki.

 

Helyszín: Balatonfenyves Ifjúsági Tábor

Időpont: 2011. július 8-17.

 

A teljes tábor alapára: 6 990 Ft/nap (10 napra 69 900 Ft)

Helyfoglalás a részvételi díj befizetésének sorrendjében. A jelentkezés (foglalás) időpontjának a befizetés napja számít. A DUE bankszámlaszáma: OTP Bank 11714006-20235338.

Jelentkezési lap letölthető innen. Kérjük, ha a táborba szeretnél jönni, küldd el ezt a jelentkezési lapot pontosan kitöltve a due@due.hu címre, és egy fotót is mellékelj hozzá magadról!

 

A táborban való részvételnek még egy feltétele van: DUE-tagnak kell lenni. Ha még nem vagy tagja az egyesületnek, és szeretnél jönni a táborba, itt igényelhetsz tagságot.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság