Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ne dőlj be! a márciusi DUE Rádióban

Van olyan, aki nem hagy békén a neten? Hiába írod neki, hogy ne keressen többet, akkor is naponta többször villan fel a telefonod a nevével? A Ne dőlj be! e havi adásában fókuszban az online zaklatás egy speciális formája, a szexuális zaklatás.

A szexuális zaklatás és kizsákmányolás sajnos egyre gyakoribb és sokrétűbb manapság, mint pár évtizeddel ezelőtt volt. Tudtad, hogy zaklatásnak számít például erotikus képek küldözgetése, vagy ízléstelen viccek, megjegyzések tétele is?Mai adásunkban a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, de hallani fogjátok még dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértőt, Táler Orsolyát, a Kék Vonal lelkisegély szolgálattól és Kovács Anna Sárát az Unicef Magyarországtól.

 

A teljes műsor itt hallgatható meg.

 

2019. március 3.

 

A cikkben foglalt nézetek a szerzők nézetei, azok semmiképpen sem tekinthetők az Európai Bizottság vagy a Belügyminisztérium hivatalos állásfoglalásának, továbbá sem az Európai Bizottság, sem a Belügyminisztérium  nem tehető felelőssé azokért, illetve az abban foglaltakért. A cikk a BBA-5.1.6/2-2017-00003 számú projekt keretében készült.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság