Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Végéhez közelít a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat értékelése

A DUE által felkért bírálóbizottságok értékelik az idei pályázatra beérkezett több, mint 500 pályamunkát. Az értékelők már áttekintették a beérkezett anyagokat, most a végső sorrend felállítása zajlik.

 

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kerül sor az idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére és díjátadására. Ott derül majd ki, hogy 2012-ben ki lesz az Év diákújságírója, az Év diákfotósa, diákvideósa vagy diáklapja. A zsűri nem csak első helyezéseket oszt, hanem az első három helyezetteket díjazza minden kategóriában.
Összesen több, mint 1 millió forint értékben találnak gazdára tárgynyeremények a pályázaton, és a legtehetségesebbek lehetőséget kapnak arra, hogy rendkívül kedvezményesen vegyenek részt a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete idei Médiatáborában júliusban Balatonfenyvesen. A díjazottak személye egészen a Sajtófesztiválig titok, de a nyereményekről annyit már elárulhatunk, hogy a legjobbak többek között egy-egy tablettel térhetnek majd haza a díjátadóról.

Minden pályázót várunk május 11-én, pénteken az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra a Millenárisra. A díjátadók mellett számos szakmai és kulturális program várja a média iránt érdeklődő fiatalokat, így az is egy remek élménnyel és sok hasznos tudnivalóval lesz gazdagabb, akinek díjat nem sikerül hazavinnie a programról. A Sajtófesztiválon résztvevőknek - igény esetén - a DUE iskolai igazolást is kiállít, mivel a rendezvény pénteken, azaz tanítási napon lesz.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság