Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ma még beküldheted ötleteidet a H95 névpályázatára!

Magyarország első médiaértés-központja keresi kreatív, kifejező, és persze a házhoz illő nevét. Bárki részt vehet a pályázaton, ha van egy jó névötlete. A pályázatokat szeptember 20-ig várják a nevpalyazat@h95.hu címen.

 

Egy nap alatt lehetsz hírolvasó, vágó, operatőr, színész vagy szinkronszínész és címlaptervező, ráadásul teljesen ingyen Magyarország első médiaértés-központjában, amely jövőre nyithatja meg kapuit. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kezdeményezéséből létrejön egy olyan hely, ahol testközelből ismerheted meg a média „kulisszatitkait” anélkül, hogy száraz előadásokat kellene végighallgatnod. Ennek a helynek keresünk most nevet.

Az intézetnek most még csak átmeneti neve van, a Hűvösvölgyi út 95. alatt található épület után H95-nek keresztelték el, amíg valaki nem talál neki kreatívabbat. Ez pedig lehetsz akár Te is! Találj ki egy nevet Magyarország első médiaértés-oktató központjának, és nyerj! Ha egy kis ihlet kell, látogass el a www.h95.hu weboldalra, ahol részletesebben is olvashatsz a tervekről.

Az ötletedet küldd a nevpalyazat@h95.hu címre. A feltétel, hogy a névjavaslatod kreatív, kifejező, beszédes és a házhoz illő legyen (szóval ne Pokémon 32223, az nem ér. Tényleg nem.). Küldhetsz szöveget, képet, vagy videót is! Szeptember 20-ig várják a pályázatokat. A pályázók között az NMHH és partnerei által felajánlott értékes nyereményeket sorsolnak ki, a legjobb tíz ötlet gazdája és a győztes külön díjazásban részesül.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság