Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Itt a hosszabbítás ideje!

Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, addig kell a tagságot megújítani és a sajtóigazolvány érvényességét meghosszabbítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket. A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

A hosszabbítást legegyszerűbben átutalással intézheted. A tagdíj beérkezésével automatikusan DUE-tag leszel 2014. október 31-ig, és postafordultával küldjük az igazolványhoz az új, vonalkódos érvényesítõ matricát.
 
 
A tagságodat a 3600 forintos tagdíj befizetésével az alábbi módokon hosszabbíthatod meg a 2013-14-es évre:
  • átutalással a DUE bankszámlaszámára: OTP Bank 11714006-20235338 (kérjük, írd be a közleménybe a sajtóigazolványod számát!),
  • postai csekken: azoknak a DUE-tagjainknak, akik október közepéig nem hosszabbítanak, október második felében küldünk ki a befizetéshez használható csekket,
  • DUE Shop: online bankkártyás fizetéssel,
  • személyesen: munkaidőben a DUE-irodában a Budapest, XIV. Örs vezér tere 11. cím alatt.
 
Amint bármilyen módon beérkezik a befizetésed, küldjük az új matricát, melyet fel kell ragasztanod a sajtóigazolványod hátoldalára. A matrica – akárcsak a DUE-tagságod – 2013. november 1-tõl 2014. október 31-ig érvényes.
 
Tarts velünk az új DUE-évben is, vegyél részt programjainkon és spórolj a sajtóigazolvánnyal!
 
 
DUE-MOBIL CSAK TAGOKNAK!
Már igényelhetők azok a rendkívül kedvezményes mobilcsomagok, amelyeket az érvényes tagsággal rendelkező DUE-sok használhatnak. Részleteket ide kattintva találsz.
 
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság