Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

„Diákmédia az internetkorszakban” – konferencia pedagógusoknak

Szerda, október 10. a végső jelentkezési határidő a „Diákmédia az internetkorszakban” című konferenciára, melyet október 19-20-án tart a DUE a diákmédiásokat segítő tanároknak a Magyar Rádió Márványtermében.

A programra a médiaoktatás, az iskolai újságok és diákrádiók munkáját patronáló pedagógusokat vár a szervező, a DUE Médiahálózat. A konferencián való részvétel a pedagógusok számára ingyenes, csak 1.000 Ft regisztrációs díjat kell fizetni, illetve igény esetén a szállás díját, ami 2.600 Ft.

A konferencia programja péntek délután 3 órakor kezdődik, és szombat délutánig tart. Az előadások, workshopok pénteken a Váci Mihály kollégiumban, szombaton a Magyar Rádió Márványtermében zajlanak.  A résztvevő tanárok, pedagógusok ellátást is kapnak.

Már 30 pedagógus regisztrált a programra, a jelentkezéseket 50 főig tudjuk fogadni a végleges jelentkezési határidőig, október 10-ig. Ha szeretne részt venni a programon, akkor regisztráljon mielőbb. A jelentkezéseket a due@due.hu e-mail címre kell elküldeni, vagy a 06-1-222-8213-as számra elfaxolni.

A programmal kapcsolatos kérdéseivel hívja a konferencia szervezőjét, Manhalt Ágnest a DUE telefonszámán: 06-1-222-8213.

 

További információkért kattintson ide

A részletes program

Megközelíthetőség

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság