Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hosszabbíts tagságot és spórolj a sajtóigazolványoddal!

Az érvényes DUE-tagságnak számtalan előnye van, az egyik, hogy a sajtóigazolvánnyal vásárlási kedvezményeket is igénybe vehetsz. Országszerte rengeteg - és egyre több - üzletben vásárolhatsz olcsóbban a DUE-kártyáddal pizzát, farmert, napszemüveget, játékot, könyvet, benzint, és millió más dolgot.

Szereted az olasz konyhát? Nincs vacsora? Egy jó pizza mellett beszélgetnél a barátokkal? Használd DUE-igazolványod az Okay Italia éttermeiben is!

Országszerte elfogadják és kedvezményeket biztosít a DUE-igazolványod, amivel igénybe veheted az Euro Discount Club kedvezményeit. Frissen csatlakozott az elfogadóhelyek közé az Okay Italia étteremhálózat is, ami szinte az ősidőktől népszerűsíti hazánkban a hamisítatlan olasz konyhát. Budapesten több bevásárlóközpontban és a belvárosban térhetsz be megkóstolni az olasz gasztronómia remekeit vagy rendelhetsz házhoz szállítást.

A pizzázás mellett a Burger Kingben és a Főzelékfalóban is olcsóbban ehetsz. Tankoláskor 8 Ft literenkénti kedvezményt kapsz az Agip-kutaknál, 10%-kal olcsóbban vásárolhatsz a Konkurencia fehérnemű üzletekben, a Thomas Jeans boltjaiban, az Ulpius-ház üzleteiben könyveket, írószert a Kes-Papírnál, sportcuccokat az Arena és az Otherside üzleteiben, virágot az Oázis kertészetnél.

A kedvezményadók között vannak még fogászati rendelők, gyógyszertárak, masszőrök, gyógytornászok, gyógyászati és ortopédiai szaküzletek, autóalkatrész-üzletek és autószerelők, élelmiszerüzletek, optikai szalonok, játék- és könyvesboltok, lakberendezési üzletek, műszaki áruházak, hangszerboltok, nyelv- és autósiskolák, ékszerboltok, papírboltok, sportboltok, éttermek, cukrászdák, sörözők, szórakozóhelyek, kertészetek, utazási irodák, szépségszalonok, építési vállalkozók, edzőtermek és még sok-sok szolgáltató.

Az Euro Discount Club összes elfogadóhelyéről itt találsz felvilágosítást.

Mindezt érvényes DUE-tagsággal veheted igénybe, tehát nagyon is érdemes meghosszabbítani az október 31-én lejárt tagságodat!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság