Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál – 2013-ban huszadszor!

Idén tavasszal új helyszínre költözik az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A jubileumi évhez méltó, tágas és impozáns Millenáris D csarnok (korábban Csodák Palotája helyszíne) ad otthont rendezvényünknek 2013. május 10-én, pénteken. Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja vár!

 

Bár még csak most szervezzük, azt megígérhetjük, hogy minden eddiginél fergetegesebb Sajtófesztivál vár rátok! A diákújságírók és diákrádiósok éves legnagyobb találkozójára várunk téged is, ha érdekel az újságírás és a média világa. Sztárparádé, szakmai programok és díjátadás egész nap!

A Millenárison reggel fél 10-kor indul az estig tartó program. A színpadon koncertek és sztárfellépők fognak szórakoztatni, és ott tartjuk pályázataink eredményhirdetését is. A rendezvény számtalan helyszínén ismert újságírókkal, tévés személyiségekkel, közkedvelt rádiósokkal találkozhatsz, és személyesen teheted fel kérdéseidet a média meghatározó személyiségeinek.

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ünnepélyes körülmények között adjuk át a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának díjait, többek között az Év diákújságírójának, az Év diákrádiósának, az Év diákfotósának, az Év diáklapjának és az Év mentorának.

A DUE Országos Iskolarádió Hálózatának tagjai jutalomsorsoláson vehetnek részt a Sajtófesztiválon. A DUE összesen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal segíti a diákrádiók munkáját.

A program előkészületeiről és alakulásáról, a rendezvényre látogató sztárokról folyamatosan hírt adunk a DUE Online-on, és követhetsz minket a Facebookon is!

 

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Időpont: 2013. május 10. 9.30-21.00

Helyszín: Millenáris D épület (volt Csodák Palotája, 1024 Budapest, Fény u. 20-22.)

Jegyárak:

elővételben: 2013. március 31-ig 20% extra elővételi kedvezménnyel 1600 Ft

elővételben: 2013. április 30-ig 2000 Ft

helyszínen: 2500 Ft

Jegyrendelés: sajtofesztival@due.hu

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság