Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

HelyiTipp - Pályázz és mutasd meg, hogy vidéken a fű is zöldebb!

Ismersz olyan fiatalokat, akik nem vágynak a városi életre? Akik tettek valamit azért, hogy még jobb legyen vidéken élni? Lehet, hogy te is épp egy ilyen fiatal vagy? Ha igen, akkor itt az alkalom, hogy megmutasd, hadd lássa ország-világ, milyen jó dolgokat csináltok!

 

A DUE Médiahálózat pályázatán a táji értékek és a kulturális hagyományok megőrzésének egy jó példáját kell bemutatni. Elsősorban olyan kezdeményezéseket keresünk, amelyek diákok, fiatalok ötletéből vagy közreműködésével valósulnak meg, illetve nekik szólnak.

A példákat a saját környezetedben keresd – egyszerű, nagyszerű, kis ötleteket várunk a hagyományok népszerű megőrzésére. A pályázatban egy oldalban kell bemutatnod az általad választott mintaprogramot. A leírást az adataiddal együtt a DUE Médiahálózat honlapjáról elérhető online pályázati felületen küldheted be 2013. április 15-ig.

A pályázatra nappali tagozaton tanuló 15-25 éves diákok jelentkezését várjuk.

A beküldött összefoglalókból egy zsűri választja ki a legjobb kezdeményezéseket.

A legjobb három pályázatot beküldőik az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál HelyiTipp – élő hagyományaink programján 10 perces prezentáció keretében élőben is bemutatják. A program 2013. május 10-én, a budapesti Millenáris D csarnokában lesz. Az élő bemutatóra továbbjutó pályázók hozzájárulást kapnak a DUE 2013-as nyári Médiatáborának részvételi díjához és tárgynyereményekkel gazdagodnak.

 

Beküldési határidő: 2013. április 15.

Pályázati felület: www.due.hu/palyazat

További információ: www.due.hu • due@due.hu • 06 1 222 8213

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság