Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Felméri Péter nem viccel a Sajtófesztiválon

Lassúsága miatt mértékegységet neveztek el róla, és egy tovább nem küldött lánclevél miatt évekig nem volt barátnője. Ezeket már mind tudjuk Felméri Péterről, és amire még kíváncsi vagy, biztosan elárulja a Sajtófesztiválon május 10-én, ahová ezúttal nem fellépni, hanem beszélgetni érkezik.

 

Humora nem ismer határokat. Kolozsváron született, megjárta Amerikát, hogy a harlemi metróban bolyongva, a Central-park-i kerekerdőt megkerülve végül a budapesti Dumaszínházban találja meg a számítását.
 
Végzettségét tekintve informatikus, a rajongói szerint viszont nem normális, persze csakis a szó legnemesebb értelmében. Sajátos látásmódját csak még egyedibb beszédstílusa múlja felül, amit rajongótábora szívből jövő nevetéssel díjaz, már jóval a poén előtt.
 
Tőle tudjuk, mi jár az olasz maffiagalambok fejében, amikor a házak falát rugdossák, mi áll a hullócsillag-jelenség hátterében, és azt is, valójában hogyan készül a román autóipar több évtizedes sikerterméke.
 
Az erdélyi Humorfesztivál győztese, Nagy Bandó András szópárbaj-hőse, extrém magas helyekről le nem ugró sportember, A Három ufó című regény szerzője. Nyert már tehetségkutatót Londonban is, hiszen nem csak magyarul, hanem angolul is vicces, és bármikor szívesen be is bizonyítja.
 
(forrás: dumaszinhaz.hu)
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság