Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Radics Gigi is Sajtófesztiválozik

A Megasztár 6 győztese a Sajtófesztivál színpadán is megmutatja tehetségét és rátermettségét. Aki az énekhangján kívül az életére is kíváncsi, Gigi arról is szívesen mesél május 10-én a Millenárison.

Radics Georgina, vagy ahogy mindenki ismeri, Radics Gigi állhatatosságát mi sem bizonyítja jobban annál, mint az, hogy a Megasztár 5-ben a legjobb 24 versenyző közül esett ki, ez azonban nem tántorította el attól, hogy a legközelebbi szériában újra nevezzen. Igyekezete nem volt hiábavaló: nemcsak a legjobbak közé jutott, de meg is nyerte a Megasztár 6-ot. Jelenleg Magyarország egyik legtehetségesebb énekesnőjeként tartják számon.

Gigire Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt, majd egy svájci kirándulás során élőben hallgatta meg a lányt énekelni. 2012 nyarán Los Angelesben vették fel első stúdióalbumának több dalát, és többek között itt forgatták második videoklipjét, a "Daydream"-et is.

2013. január 10-én az MTV beválasztotta "Úgy fáj" című művét A Dal című eurovíziós nemzeti döntőbe.

Gigiéknél, úgy tűnik, családi vonás a figyelemre méltó énekhang, hiszen mint nemrég kiderült, az énekesnő másod-unokatestvére az X-Faktor legutolsó szériájának győztese, Oláh Gergő.

Ha személyesen is szeretnél találkozni a fiatal popcsillaggal, ne habozz már most megrendelni jegyedet a DUE Médiahálózat Sajtófesztiváljára!

 

A Sajtófesztivál további vendégeiről itt olvashatsz.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság