Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Palira vettek

Fergeteges élményben volt része azoknak a táborlakóknak, akik csütörtökön vacsora után részt vettek a Fele sem igaz vetélkedőn. A táborozók haláli nyugalommal tűrték, hogy a csoportvezetők aljas módon átverjék őket.

 

Idén Mavrák Kata, Kiss Anett és Árgyellán Edina hülyítette a résztvevőket – nem is kicsit. A játékról egy pár szót: van egy kérdés, egy szituáció. Van három szakértő. A csoportoknak minden körben választaniuk kell egy szakértőt, akitől hallani szeretnék az igazságot. A csapat a válasz meghallgatása után dönthet, hogy elfogadja-e igaznak a verziót. Ha igen és tényleg igaz, akkor 2 pontot kapnak a kör végén, ha nem hiszik el és ebben igazuk van, akkor egy pontot, és ha tévednek akkor 0 pont üti a markukat.

 

Hihetetlen sztorikat hallhattak a résztvevők a táborvezetőségi tagok életéből, melyet igazából nem biztos, hogy akartak tudni. A teljesség igénye nélkül néhány történetet megosztok az olvasóval.

 

Elsőként a legmegbotránkoztató eset Vagával történt meg, nevezetesen tönkretette egy repülő mellékhelyiségét, miután aszokásosnál is jóllakottabban szállt fel egy repülőgépre, melyen a turbulencia miatt felkavarodott a gyomra. Pál Zsombor részegen tehenekkel kötekedett Anka egyik születésnapi buliján, Korpa Melinda pedig tönkretett egy esti sportműsort a Ctrl¬-S billentyűkombináció helytelen használatával.

 

Hatalmas küzdelemben, mindhárom csoport végig versenyben maradt. Mind a tíz történet elmesélése után Herczeg Zsolt osztotta szét a nyereményeket, mely egy nagy adag palacsinta és egy szatyor édesség volt.

 

Dobó László

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság