Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Indul a móka

A csapatok máris belevetették magukat a munkába. Műfajelméleti előadás, első csoportfoglalkozások, névválasztás és 20 éves tábortalálkozó, focimeccs és vetélkedő. Az első nap percről percre.

 

Beindult a tábori élet, megkezdődött a munka. A tegnap este alakult csoportok ma délelőtt megtartották első csoportfoglalkozásaikat, ahol a táborozók az alapokkal ismerkedtek és csoportneveket választottak maguknak.

 

A csoportmunka mellett műfajelméleti kiselődáson vettek részt, ahol Kruzslicz Dávid, H. Tóth Hajnalka, Herczeg Zsolt, Kecskés István és Pál Zsombor segítségével ismerkedtek a médiaélet alapvető műfajaival.

 

A 2008-as táborozókhoz időközben a 88'-as törökkopányi tábor résztvevői is csatlakoztak. Az AKAI tagjai 20 éves tábori jubileumukat ünnepelve Balatonfenyvesen töltik a hétvégét. Az emlékek felidézése mellett élő AKAI rádióműsort vezetnek, valamint az idei táborozókkal közösen egy kiadványt is készítenek, amelyben az 1988-as élmények mellett az elmúlt 20 év tapasztalatairól is írnak. A "retrotáborozók" még barátságos focimeccset is játszottak a táborlakókkal hatalmas vereséget mérve a fiatalságra. A retrohangulatot az AKAI tagjai rendhagyó vetélkedővel fokozták.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság