Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

13. DUE Médiatalálkozó az Iskolában

Idén új helyen, a budapesti Iskolában vár téged a DUE a minden évben megtartott őszi Médiatalálkozójával. Október 19-én ismét lesz Címlap+Arc verseny!

A hagyományokhoz híven a DUE most ősszel is Médiatalálkozót szervez az ifjú diákmédiásoknak. Több szempontból is egyedülálló lesz az október 19-i rendezvény, melyre 9.00-tól várunk mindenkit szeretettel. 9.30-kor Kruzslicz Dávid és Rábai Balázs beszélgetése kezdődik A híradó és ami mögötte van címmel.

Amellett, hogy számos jól ismert előadóval találkozhatsz, betekintést nyerhetsz a közösségi és a crossmédia világába, megismerkedhetsz az interaktív kritikával, és még hagyományőrző csoportfoglalkozáson is részt vehetsz a 2013-as DUE-tábor csoportvezetőivel. A workshop a kulturális értékek megőrzésére fókuszál. A résztvevők annak járhatnak utána, hogy milyen módon lehet a témát érdekesen és színesen feldolgozni diákmédiumokban. A helyszín ezúttal a budapesti Iskola nevű közösségi tér.

Azért is érdemes ott lenned, hiszen 2010 után 2013-ban ismét megrendezzük a diáklapok címlapszépségversenyét. Az ország legszebb és legötletesebb diákcímlapjait keressük. A zsűri elnöke Réz András lesz.

A Médiatalálkozó ad helyet és alkalmat arra is, hogy a nyár óta egymást nem látó zánkai csoporttagok ismét találkozzanak. Az Iskolában rendhagyó tábortalálkozót is tartunk. Érdemes tehát eljönnöd és drukkolni!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a due@due.hu e-mail címen!

 

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság