Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

IV. Címlap+Arc diáklap szépségverseny – meghosszabbított nevezési határidővel!

Magyarország legkreatívabb címlappal megjelent diákújságát keressük. A nyertes lap következő havi megjelenését a DUE ötvenezer forinttal támogatja! A nevezési határidő 2013. október 16.

A Te suliújságodé a legjobb címlap? Szeretnéd, ha egy profi grafikus elkészítené a suliújságotok plakátját? Jól jönne 50 000 Ft a következő szám megjelenéséhez?

Akkor vegyél részt október 19-én a 13. DUE Médiatalálkozón, ahol ismét megrendezzük a diáklap-szerkesztőségek versenyét. Keressük a legkreatívabb címlappal megjelent újságot, valamint plakátot vagy plakáttervet, amely a lapot hivatott reklámozni.

Díjak:

A legjobb címlap díját elnyerő újság következő számának megjelenését a DUE 50 000 Ft-tal támogatja.

A legjobb plakáttervet elkészíti egy profi grafikus, és rendelkezésetekre bocsátja, valamint megjelenik a DUE Tallózó következő számában.

A győztes lap szerkesztőségének jelenlévő tagjai kedvezményes médiatáborozást nyernek a DUE Médiahálózat 2014-es Médiatáborába.

Részvételi feltételek:

  • A versenyen való részvételhez ki kell tölteni egy nevezési lapot, amelyet október 16-ig kell visszaküldeni a due@due.hu e-mail címre. A nevezési lapot innen töltsd le!
  • A versenyen csak azok a 2013-ban megjelent lapok vehetnek részt, melyek előzetesen neveztek és a szerkesztőség tagjai 3-5 fős csapatokkal, valamint az újsággal és a plakáttal/plakáttervvel 11.00 óráig megjelennek a helyszínen, és megerősítik nevezésüket.
  • A plakát maximum A3-as méretű lehet, melynél nem a kivitelezés minőségét, hanem az ötletességet, kreativitást veszi figyelembe a zsűri.

A zsűri elnöke Réz András.

Verseny menete:

  • A címlapok és plakátok közül a zsűri választja ki az 5 legjobbat, mely újságok képviselői lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák lapjukat kb. 1-1 percben a színpadon. A bemutatkozás után választja ki a zsűri a legjobb lapot.
  • Az értékelésben az újság címlapja, a hozzá készült reklámplakát és az 1 perces bemutatkozás együtt számít.
  • A közönség szavazatai alapján 1 közönségdíjat is kiosztunk.

A verseny és az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó Budapesten, a 13. DUE Médiatalálkozón.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság