Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Aljas szándék a monitor mögött

Aljas szándék a monitor mögöttRéka dühösen és csalódottan csapja be az ajtót. Az anyja még kiabál utána, bocsánatot akar kérni, hogy megint le kell mondania a közös „csajos” napjukat, mint ahogy az előző hetekben mindig... A válás óta ő sem tudott dűlőre jutni az érzéseivel és gondolataival. Hát még Réka. 2019. április.

Óvatos légy, ne áldozat!

Óvatos légy, ne áldozat! Éves szinten több tizenéves is az utcákon, bárokban köt ki, mint örömlány. Legtöbbször nem tudnak ellene védekezni, olyan ügyesen csalják őket lépre, és ezért sokszor nincs, aki segítsen nekik még időben. 2019. május-június.

Mik azok az állampapírok?

Mik azok az állampapírok?A DUE Tallózóban megjelenő Pénz+Ügyes rovat nyomán, itt egy kis online segítség,hogy jobban eligazodjatok a pénzügyi világban. Ehavi témánk az állampapírok!

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!

Nézd meg 2019-es Filmteszt összefoglaló videóját!A DUE és Nemzeti Magyar Filmalap partnerségével idén több mint 18 ezren töltötték ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kvízt. Nézd meg milyen volt a hangulat a döntőn!

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?

Hogyan lehet csatlakozni a Pénz7-hez?A 2018/2019-es tanév rendjében meghirdetett pénzügyi és vállalkozói témahéten, vagyis a Pénz7 programban, immár ötödször vehetnek részt az iskolák. A témahetet állami, piaci és civil szervezetek is támogatják. Az előző tanévben a Pénz7-en közel 1.250 iskola 202 ezer diákja vett részt.

Kreatív újrahasznosítás

Kreatív újrahasznosításKönyezetszennyezés, klímaváltozás, erdőírtás, szavak, melyekkel gyakran találkozhatunk, de nem tulajdonítunk nekik különösebb jelentőséget. Hiszen az életemet nem befolyásolja a dél amerikai esőerdők eltűnése. Vagy mégis? Tehetnék én valamit a világ megmentéséért?

Versenytársak: verseny a versenyről diákoknak – március 31-ig pályázhatsz!

Versenytársak: verseny a versenyről diákoknak – március 31-ig pályázhatsz!Mi jut eszedbe a versenyről? És azon kívül? Nem a tudásodról kell számot adnod, és nincs rossz válasz. A pályamunkákkal épp a verseny mindennapiságát kell bemutatni, azt, hogy életünk minden területét mennyire áthatja a versengés. A pályázatok beadásának határidejét március 31-ig meghosszabbítottuk!

Hétköznapi versenyhelyzetek

Hétköznapi versenyhelyzetekÉrdekel a gazdaság világa? Foglalkoztatnak a vállalatok közötti versenyhelyzetek? A 21. Sajtófesztivál Bevásárlókosár nevű workshopján képbe kerülhetsz.

Újrahasznosított művészet

Újrahasznosított művészet„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hatalmas nagy szeméttelep…” Valahogy így kezdődhetne a történetünk, melyben elrepülünk a re-világba. Csupán egy teherautóra és egy kincseket meglátó csodaszemüvegre lesz szükségünk.

Pénzügyes teszt – még kitöltheted

Pénzügyes teszt – még kitölthetedTudod, hogy a felelős gazdálkodás már a zsebpénz beosztásával kezdődik? Vagyis már iskolásként is megtanulhatod, hogy miként kell beosztani a pénzed és takarékoskodni. Ebben is segít a Nagy Diák Pénzügyes Teszt, amit február 16-ig tölthetsz ki.

Közel 19 ezren töltötték ki a Filmtesztet

Közel 19 ezren töltötték ki a FilmtesztetRekordszámú részvétellel zajlott a Nagy Magyar Filmteszt első fordulója: az online játékba közel 19 ezer fiatal kapcsolódott be, akiknek filmtörténeti és filmes szakmai kérdésekre kellett válaszolniuk.

Távollévők közötti szerződés

Távollévők közötti szerződésOnline vásárlásoknál még indokolni sem kell, miért, 14 napon belül kérhetjük a webáruházat, hogy vegye vissza a megrendelt holmit, és fizesse vissza annak ellenértékét. 2019. november, DUE Online

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság