Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Mikor a nagymamája beteg lett, úgy döntött, róla készíti az egyik vizsgafilmjét: az imádott nagyi életének utolsó pár hónapját és kettejük bensőséges kapcsolatát dolgozta fel. A filmet az egyetem nevezte a diák Oscar gálára (Student Academy Awards), ahol 1600 nemzetközi film közül bejutott a legjobb 10 rövid dokumentumfilm közé. 2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon. Gyere, és kérdezd Julit Te is! 
 


 

Michl Júlia Tatán született és nevelkedett, középfokú tanulmányait a Pápai Református Kollégium Tatai Gimnáziumában végezte. Színészi pályája az iskolai színjátszókörben szerzett tapasztalatszerzéssel indult, később egy utazótársulat tagjaként vállalt szerepeket. Maturálását követően a Nemes Nagy Ágnes Színészképzés keretében folytatott színitanulmányokat, majd hallgató lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán (2014-2017).

Jelentősebb színpadi szerepei
·         A három nővér (2015)
·         Radnóti - Álmok (2014)
·         A Napistennő unokája (2011)

Filmográfia
·         Oltári csajok (2017) - TV-sorozat
·         Chili vagy Mangó (2013) - TV-sorozat
·         SzázbólEgy (2012) - websorozat
·         Gimi (2011) - websorozat

Díjak, elismerések
·         Mamó (dokumentumfilm) - diák Oscar shortlist
·         Legszexibb nő 2017 - Story extra

Kapcsolódó hírek

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság