Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Ők is voltak gyakornokok

Ők is voltak gyakornokokRégi-új programsorozatunk, a DUE Klub első rendezvényét február 4-én tartottuk. Három fiatal szerkesztő élményein, tapasztalatain és tanácsain keresztül jártuk körbe a gyakornokság és pályakezdés témakörét.

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0

A fémesen csillogó masinák nyomában – időutazás 2.0A DUE KGB programsorozat februári állomásaként a budapesti Flippermúzeumba látogatunk el, mely Európa legnagyobb ilyen jellegű interaktív intézménye. Csatlakozz te is, és fedezzük fel együtt február 24-én a flippergépek varázslatos világát!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra! – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra! – március 31-ig meghosszabbított beadási határidő!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig.

Ajánló: felsőoktatási felvételi

Ajánló: felsőoktatási felvételiFebruár 15-ig kell beadni a jelentkezést a 2016 szeptemberében induló főiskolai képzésekre.

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?

Kit látnál szívesen a Sajtófesztiválon?A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált 2016. május 27-én tartjuk a budapesti Várkert Bazárban. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy kiket hívjunk el a rendezvényre.

Farsang a Föld körül a DUE Tallózóval

Farsang a Föld körül a DUE TallózóvalFriss és ropogós 2016 első DUE Tallózója. Ezúttal is rengeteg olvasnivalóval készültünk: farsang a nagyvilágban, Valentin-nap, fiatal tehetségek, hasznos tippek vizsgára készülőknek és filmajánlók. Az Oscar-díjra jelölt Saul fia című filmről is még többet megtudhatsz!

Múlt, jelen, múlt – időutazáson jártunk

Múlt, jelen, múlt – időutazáson jártunkNem mindennapi múzeumlátogatáson vettünk részt az év első DUE KGB-programja keretében. A Sziklakórház Atombunker Múzeumban egyórás utazást tettünk a múltba.

Lásd, amit hallasz! díjátadó a Müpában

Lásd, amit hallasz! díjátadó a MüpábanA Budapesti Fesztiválzenekar ötödik alkalommal hirdette meg Lásd, amit hallasz! elnevezésű filmversenyét kreatív középiskolások számára. A legjobb alkotásokat egy ünnepélyes díjátadó gála keretében nézheti meg a közönség február 26-án a Müpában.

DUE Klub – beszélgetni és találkozni DUE módra

DUE Klub – beszélgetni és találkozni DUE módraRégi-új programunk, a DUE Klub éled fel február 4-én. A rendezvénysorozat első témáját, a pályaválasztást és a pályakezdést, három fiatal szerkesztő élményei, tapasztalatai és tanácsai segítségével dolgozzuk fel.

A Magányos cédrus nyomában

A Magányos cédrus nyomábanBombariadó, hóesés és egy ráadás út. Tartoztunk ennyivel Csontváry Kosztka Tivadarnak. A művész életmű-kiállításán jártunk.

Rendhagyó időutazás a DUE-val

Rendhagyó időutazás a DUE-valA DUE idei első kulisszabejárását a Sziklakórház Atombunker Múzeumban tartjuk január 27-én. Érdekel a történelem és azt is megnéznéd, milyen állapotok uralkodtak az intézményben például a II. világháború alatt? Tarts velünk rendhagyó időutazásunkon!

Ég és föld között a kéken

Ég és föld között a kékenMinden eddiginél többen, harminchatan vettek részt a DUE „Zergék az Őzikék ellen” elnevezésű programsorozatának „Ötödik elem” című túráján 2016 januárjának második hétvégéjén a Mátrában.

Első 1 2 3 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság