Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Közgyűlési meghívó

Közgyűlési meghívóA DUE elnöksége rendkívüli közgyűlést hív össze. A közgyűlés időpontja és helyszíne: 2010. július 13. 14.00 óra, DUE iroda (1148 Budapest, Örs vezér tere 11.) A tagok felének meg nem jelenése esetén új közgyűlést kell összehívni, amely a megjelentek létszámától függetlenül érvényes.

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!

A Sajtófesztivál sztárvendége: Schell Judit!A filmben mindent megadott volna azért, hogy végre gyermeket szülhessen, s már az is mindegy volt, hogy kitől, a valóságban viszont már húszévesen, harmadéves főiskolásként sikerült megoldania ezt a „feladatot”.

Ezer diákújságíró bulizott a DUE Sajtófesztiválján

Ezer diákújságíró bulizott a DUE SajtófesztiváljánEzer diák és kedvükért érkező sztárok színes forgataga fogadta a DUE Országos Ifjúsági Sajtófesztiváljára érkezőket április 28-án a Fővárosi Művelődési Központban. A Sajtófeszt vendége volt többek között Gundel Takács Gábor, Szily Nóra, Sváby András-és még sokan mások! Kattints!

10 Sulirádiót díjaztunk

10 Sulirádiót díjaztunkA DUE XIV. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján tartottuk a DUE Országos Iskolarádió Hálózatának éves jutalomsorsolását. Ebben az évben a kisorsolt 10 iskola (4 általános és 6 közép) mindegyike 15.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalványt nyert!

A legjobbak Sajtófesztje

A legjobbak SajtófesztjeMinden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban.

A legjobbak Sajtófesztje

A legjobbak SajtófesztjeMinden négyzetméterre jutott egy diákújságíró az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, amelyet a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete április 27-én rendezett meg a Fővárosi Művelődési Házban.

DUE Rádió sorsolás győztesei

DUE Rádió sorsolás győztesei15. alkalommal tartottunk jutalomsorsolást az Országos Iskolarádió Hálózat tagjai között a Sajtófesztiválon! 150 ezer forint értékű Média Markt vásárlási utalványt sorsoltunk ki azok között az iskolarádiók között, melyek a tanév folyamán rendszeresen lejátszották sulirádiójukban a DUE Rádió mûsorait

Minden idők legkeményebb sajtófesztje!

Minden idők legkeményebb sajtófesztje!Hajós András, Till Attila, Vitray Tamás, Gyurta Dani, az MR-2 Petőfi rádió vezetői, a Viva és a magyar MTV arcai, és még két rakás vendégünk vár rád április 18-án, a Sajtófesztiválon! Átadjuk országos pályázatunk díjait, jutalmakat sorsolunk, majd este tízig partizunk mind az ezren.

Sztrájktörő Sajtófesztivál

Sztrájktörő SajtófesztiválHárom elszánt dués beszabadult a Sajtófesztiválra. Szubjektív percről percre, szigorúan egyéni szemszögből. Kopjás Fanni, Nagy M. Zsolt és Náray Tamás leírták azt is, ami meg se történt.

Jubileumhoz méltó Sajtófesztivál

Jubileumhoz méltó Sajtófesztivál Új helyszínen, a Millenáris Fogadóban tartotta 15., jubileumi Sajtófesztiválját a DUE. Az április 18-án megrendezett BKV-sztrájk ellenére teltház, programáradat és ajándékcunami várt mindenkit, aki eljött.

A Talpra Magyar 2. eredményei

A Talpra Magyar 2. eredményeiÁprilis 20-án lezárult az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkársága és a DUE közös, Talpra, magyar! című pályázatának harmadik, utolsó fordulója. A helyezettek sorrendje a folytatásban!

Az Országos Diákmédia Pályázat eredményei 2009

Az Országos Diákmédia Pályázat eredményei 2009A DUE - mint minden évben - 2009-ben is meghirdette Országos Diákmédia Pályázatát a következő kategóriákban: diákújságíró, diáklap, diákfotós, diákrádió/diákrádiós, online diákmédium, felkészítő tanár. A pályázatra ezúttal is több száz pályamunka érkezett.

Első 1 2 3 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság