Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Egyéb programjaink

Nagypályások

„NAGYPÁLYÁSOK” sorozatunkban olyan DUE-sokat mutatunk be, akiknek a DUE médiatáborából indult el a karrierjük.

Korábbi események

Közgyűlés

A DUE Médiahálózat civil szervezetként évente egy alkalommal rendes közgyűlést tart.

Kulissza Gerilla Brigád

Szigorúan csak DUE-tagokból verbuvált szabadcsapatunk minden hónapban különleges sajtóbejárásokon vesz részt olyan szervezetek és intézmények magas rangú vendégeként, amelyeket érdemes és érdekes megismernie egy újságíró-palántának. Ami a legjobb: a DUE KGB programjai ingyenesek!

DUE karácsony

A DUE Médiahálózatnál hagyomány, hogy a karácsonyt is megünnepeljük közösen, felidézve az év eseményeit, összehozva a rég látott dués ismerősöket.

Médiahétvégék

Évente kétszer egy egész hétvégére elruccanunk valamelyik vidéki városba, ahol alaposan meglátogatjuk a település (diák)újságszerkesztőségeit, rádió- és tévéstúdióit, nevezetességeit és szórakozóhelyeit.

A DUE mindenütt

A DUE Médiahálózat mindenütt ott van: standunkkal meghódítunk minden ifjúsági rendezvényt.

Ifjúság és média konferencia tanároknak

A DUE idén októberben egy új, két napos rendezvényre várja azokat a tanárokat, akik az iskolaújságot vagy iskolarádiót patronálják. A részletes program szeptember végére várható!

Kapcsolódó hírek

DUE KGB a fotósok nyomában

A DUE Kulissza Gerilla Brigád tagjai ismét egy érdekes programban részesülhetnek. Ellátogatunk a Néprajzi Múzeumba, ahol ezúttal betekinthetünk a média képi világába.

DUE-klub: Veled indul az ősz!

A DUE nem csak nyáron, hanem egész évben szervezi neked a jobbnál jobb programokat.

Életem első DUE-klubja

Beköszöntött az ősz. Sárgulnak a falevelek, egyre hosszabbak a nadrágok, de egyre rövidebbek a nappalok. Az első őszi, hideg szelek nem csak a náthát és az allergiát, de a balatonszárszói DUE-tábor emlékeit is elő-előhozzák számunkra.

Díjnyertes fotók nyomában a DUE KGB

2017. szeptember 29-én a DUE KGB a World Press Photo 2017 kiállításra látogatott el a Néprajzi Múzeumba. A BKSZC Kaesz Gyula Faiparai Szakközépiskolája és Szakiskolájának Diákönkormányzata is csatlakozott hozzájuk.

A DUE BELEHÚZ - AZ ŐSZBE IS! Sajtófotó-kiállítás a Kulissza Gerilla Brigáddal

Ismét egy fontos epizóddal gazdagodott a DUE Médiahálózat programjainak hosszú listája. Ezúttal a World Press Photo kiállítást nézhettük meg szakmai kísérettel.

Lessünk be az X-Faktor kulisszái mögé

Valóban ennyire érzékeny Gáspár Laci? ByeAlex tényleg szigorú? Puskás Peti ezúttal is trollkodik? Vajon mennyire állja a sarat Radics Gigi férfi zsűri társai között? Október 21-én lehetőségünk lesz élőben is betekinteni az X-faktor kulisszái mögé.

Sebastião Salgado: Genesis - Tárlatvezetés Sóki Tamással

Tudod hogyan keletkezett a Föld? Nyilván igen. És hogy mi maradt ebből számunkra? Azt már kevesen tudják. Sebastião Salgado brazil közgazdászból vált fotóriporter Genesis című tárlata ezt igyekszik bemutatni az érdeklődőnek.

Évzáró DUE-klub: Ugródeszka, vagy álommeló?

Te mit választanál? Vidéken maradni, a városodhoz szólni, egy kisebb, családias közösségbe tartozni és biztos munkahelyen dolgozni? Vagy inkább a szerencsére mernéd bízni a sorsod, hogy aztán bekerülhess egy országos rádió, TV, vagy újság stábjába, és megvalósítsd az álmaidat?

Csillagkúton járt a KGB

A DUE intézőbizottsága ebben a tanévben is útjára indította a népszerű programsorozatát, amelynek keretein belül a DUE Tagok olyan helyekre látogathatnak el, ahová egyébként csak úgy a hétköznapokban nincs lehetősége az embereknek.

Karácsonyozz velünk!

Ha december, akkor DUE Karácsony, ami idén sem maradhat el. Nem kevés programmal készülnek a szervezők, hiszen lesz két díjkiosztó, meglepetés vendégek, és végérvényben egy kicsit visszatekintünk az előző évre. Idén a közös ünneplés mellett és az est egy DUE Klubbal egészül ki.

Februárban sem maradtunk DUE Klub nélkül

Februárban a továbbtanulásé a főszerep, és ez a DUE-ban sincs másképp.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság