Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Civil Kommunikációs Akadémia 2019

Időpont: 2019. January 25. - 2019. February 20.

Helyszín: Budapest

Civil Kommunikációs Akadémia 2019Hogyan viselkedjünk, levelezzünk, írjunk, beszéljünk, hogyan képviseljük az ügyet, amiért dolgozunk? Hogyan találhatnak célba az ötleteink? Kikhez és milyen módon szóljunk, szólhatunk? Egyáltalán - hogyan kommunikáljunk? Ebben segít a civileknek a DUE Médiahálózat képzése.

A DUE Médiahálózat kommunikációs képzést tart társadalmi szervezetek számára. Neves újságírók és médiaszakemberek mellett pszichológus, nyelvész és reklámszakember tart előadásokat, illetve gyakorlati foglalkozásokat, hogy a civilek is elsajátíthassák a komolyabb kommunikációs formákat.

A Nemzeti Civil Akadémia négy alkalomból álló képzéssorozata segít a fenti kérdések és még annál is több megválaszolásában. A programon elismert kommunikációs és média szakemberek előadásai, valamint műhelyfoglalkozásai várják a civil szervezetek képviselőit. Többek között Szayly József kommunikációs szakember, dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató, egyetemi tanár, Pölcz Ádám nyelvész, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának tanársegéde, Kiss Gábor a Webter-Media tulajdonosa, a Szeretlek Magyarország! Médiacsoport társtulajdonosa, Dede Éva pszichológus és Kecskeméti Dávid fotográfus is a rendezvény vendége lesz. A résztvevők magas színvonalú kommunikációs kompetenciákat elsajátításával közelebb kerülhetnek civil szervezetük szimpatizánsainak és potenciális támogatóinak hatékony megszólításához.

A Nemzeti Civil Akadémián való részvétel ingyenes viszont regisztráció köteles. Részvételi szándékát jelezze a due@due.hu e-mail címen.

A jelentkezési lap innen tölthető le!

 

Kapcsolódó hírek

Újra indul a Nemzeti Civil Akadémia!

A DUE ingyenes képzéssorozata 2019 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

Nemzeti Civil Akadémia újratöltve!

Még mindig lehet jelentkezni a Nemzeti Civil Akadémiára!

Nemzeti Civil Akadémia 2019 I.

2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította a népszerű programját, melynek keretein belül ingyenes kommunikációs képzést ad különböző civil szervezeteknek.

Nemzeti Civil Akadémia Beszámoló II.

2019-ben is a Nemzeti Civil Akadémia! A DUE Médiahálózat idén is elindította programját, ahol civil szerveztek tagjainak a DUE kommunikációs szakemberei tartanak képzést. A második alkalommal az online világ rejtelmeibe vezették be a részvevőket a DUE szakemberei.

Nemzeti Civil Akadémia beszámoló IV.

A négy részből álló rendezvénysorozat ingyenes kommunikációs képzést nyújtott civil szervezetek számára a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, amelyen 50 ember vett részt.

Nemzetei Civil Akadémia 2019 összefoglaló

Több mint 50 különböző egyesület képviselőinek tartott kommunikációs képzést a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete az elmúlt hónapban. A négy alkalomból álló képzéssorozat célja az volt, hogy civil szervezeteknek nyújtsunk egy intenzív tanfolyamot.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság