Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Külügyeink

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUE

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUEA magyar soros európai uniós elnökség témájában tartott találkozót a Sajtófesztivállal párhuzamosan a DUE külügyi szekciója. A résztvevők uniós országok fiatal újságírói voltak, akik panelbeszélgetéseken és szakértők által tartott előadásokon ismerték meg az elnökség működésének rendszerét.

Kapcsolódó hírek

EYP - European Youth Press

A European Youth Press (EYP) a kétezres évek közepén jött létre azért, hogy összefogja, hálózatba tömörítse az európai diákújságíró szervezeteket.

Life 2.0 pályázat ötödik alkalommal is – Készen állsz egy új startra?

A PES csoport ( http://www.pes.cor.europa.eu/ ) fotópályázatot hirdet 18-108 év közötti amatőr fotósoknak. A pályamunkák témája: idősek aktív szerepvállalása.

Eljuthatsz az Európai Parlamentbe

Októberben rendezik meg az Európai Ifjúsági Médianapokat, melynek alkalmával az unió összes tagállamából 100 fiatal újságíró találkozik Brüsszelben, az Európai Parlamentben, hogy megvitassák a gazdasági válság kommunikációját érintő kérdéseket.

Nemzetközi konferenciát szervezett a DUE

A magyar soros európai uniós elnökség témájában tartott találkozót a Sajtófesztivállal párhuzamosan a DUE külügyi szekciója. A résztvevők uniós országok fiatal újságírói voltak, akik panelbeszélgetéseken és szakértők által tartott előadásokon ismerték meg az elnökség működésének rendszerét.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság