Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2019

Időpont: 2019. március 14. - 2019. március 31.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2019A DUE Médiahálózat 29. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni.

DUE Médiahálózat 29. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

 

Milyen feltételei vannak a pályázásnak?

  • A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni
  • A pályázathoz szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat (kivéve a lapok esetében, amelyeket postai úton várunk)
  • egy rövid szöveges bemutatkozást is mellékelni.

A pályázat beküldési határideje: 2019. március 31. éjfél.

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek Magyarország legjobb médiatáborába és leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésére, a DUE Médiahálózat idei Médiatáborába, amelyet 2019 júliusában rendezünk meg.

A pályázat részletes kiírást itt találod!

 

Kapcsolódó hírek

Idén is keressük a tehetségeket!

DUE Médiahálózat 29. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Idén is elérhető a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat

A DUE idén is meghirdeti a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatot! A 2 millió forint összdíjazású pályázaton 7 kategóriában indulhatnak egyének vagy diákszerkesztőségek! A legjobbak eljuthatnak a a DUE nyári Médiatáborába is.

Pályázz – március 15. a határidő

Ha érdekel a média világa, szeretsz írni, videózni fotózni, vagy kipróbáltad már magad vloggerként, esetleg dalíróként, akkor itt a nagy lehetőség! Március 15-ig 4 pályázaton is indulhatsz, melyeket a DUE Médiahálózat hirdetett meg általános és középiskolásoknak, illetve egyetemistáknak. Pályázz!

DUE pályázatok - meghosszabbítva: március 31.

A nagy érdeklődésre és a március 15-i hosszú hétvégére tekintettel a DUE MEGHOSSZABBÍTOTTA az aktuális pályázatok beadási határidejét. Pályázataidat MÁRCIUS 31-ig fogadjuk a DUE pályázatbeadó felületén

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat- a zsűri meghozta a döntését

Idén is rengeteg pályázat érkezett a DUE Médiahálózat által kiírt TDP illetve egyéb tematikus pályázataira. A héten a versenyzők megkapták az értesítés, ugyanakkor egészen május 12-ig várjuk vissza a tiszteletjegy igénylési szándékokat. Ne késlekedjetek!

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredmények 2019

A DUE Médiahálózat 26. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását 2019. május 28-án tartottuk a Sajtófesztiválon. A végeredményt és a képgalériát megtalálod a folytatásban.

Korábbi pályázataink

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2018. - március 31-ig meghosszabbítva

A DUE Médiahálózat 28. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak. A pályázaton kizárólag saját munkákat fogadunk el, a részvétel felső korhatára pedig 25 év.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság