Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lezárultak a DUE 2019-es pályázatai

Ebben az évben is rengeteg fiatal pályamunkája érkezett be a pályázatra. A legnépszerűbb az idén a diákfotós kategória volt. Díjátadó május 28-án, a DUE Sajtófesztiválon lesz.

Az újságíró palánták idén is több kategóriában is pályázhattak, és az előző évekhez hasonlóan idén is az év fotósa címet szeretnék elnyerni legtöbben. Emellett rengeteg cikk is érkezett, és tömérdek diáklapot is kaptunk, a több gigányi videó mellett. Idén először hirdettük meg az Év junior vloggere díjat, idei sokan pályáznak.  A médiaszakemberekből,  a DUE gyakorlott szakembereiből  álló zsűri a napokban már neki is lát a munkának. A zsűri tagjai közül többen országos médiumoknál dolgoznak, sokan korábban maguk is indultak a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán. Többükkel találkozhattok a DUE nyári Médiatáborában, ami egy szuperintenzív médiaképzés, és ahová a pályázatunk nyertesei kiemelt kedvezményekkel juthatnak el. 

 Minden kategóriában külön értékeljük az egyetemista, középiskolás és általános iskolai korosztály pályamunkáit. A versenyzők április 25-ig kapnak értesítést a legfontosabb tudnivalókról.

A Telenorral közösen indított NETBiztos pályázati anyagai is megérkeztek hozzánk, akárcsak az  OBB-ORFK-val közösen rendezett Dalíró Pályázatunkra küldött dalok. 

Az ünnepélyes díjátadó május 28-án a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz, amit Budapest központjában, az Akvárium Klubban rendezünk meg. A helyezettek tiszteletjegyet kapnak az egész napos programkavalkádra, az év legnagyobb ifjúsági média rendezvényére.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság