Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Önkénteskedni menő! fotópályázat

Önkénteskedni menő! fotópályázatA pályázatra olyan fotókat várunk, amelyek egyértelműen bemutatják, hogy miért is örömforrás az önkénteskedés. A képek kidolgozásában szabad kezet kapsz. Légy kreatív!

A DUE Irodában az ügyfélfogadás szünetel

A DUE Irodában az ügyfélfogadás szünetelA DUE-ban kiemelten fontosnak tartjuk a koronavírus további terjedésének megelőzését. Ezért 2020. március 16-tól a DUE irodában az ügyfélfogadás és a személyes ügyintézés szünetel.

A DUE KÖZLEMÉNYE A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN

A DUE KÖZLEMÉNYE A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBANA DUE Médiahálózat vezetőinek tájékoztatása érinti a Sajtófesztivál és a Médiatábor megrendezésének kérdését is.

Diákmédia Pályázat 2020 - MEGHOSSZABBÍTVA

Diákmédia Pályázat 2020 - MEGHOSSZABBÍTVAA DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2020-ban immáron 30. alkalommal hirdeti meg Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát. A pályázat beadási határidejét március 31-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK!

Készülünk a médiatáborra

Készülünk a médiatáborraA DUE Médiahálózat szervező csapata megkezdte a felkészülést az idei nyár fénypontjára: jöhet a 40. Médiatábor!

Barátságos nyelvvizsga

Barátságos nyelvvizsgaA LanguageCert szóbeli vizsgája igazi vizsgázóbarát vizsga.

Barátságos nyelvvizsga

Barátságos nyelvvizsgaA LanguageCert szóbeli vizsgája igazi vizsgázóbarát vizsga.

Pénzügyes Teszt - megvan a győztes

Pénzügyes Teszt - megvan a győztesIgazán nagy versenyszellem lakozik Topercer Péter tatabányai diákban. Még csak 19 éves, de már hét pénzügyi versenyen van túl. Legutóbbit, a most zárult Nagy Diák Pénzügyes Tesztet is megnyerte, ráadásul közel 13 ezer fiatal játékos közül. VIDEÓ!

NETbiztos – videópályázat MEGHOSSZABBÍTVA

NETbiztos – videópályázat MEGHOSSZABBÍTVABiztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A Telenor és a DUE közös pályázatának beadását március 31-ig meghosszabbítottuk!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!

Jelentkezz az Ifjúsági Sajtódíjra!Az Ifjúsági Sajtódíjra fiatal újságírók jelentkezhetnek eddigi életművükkel március 31-ig. A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg.

Várjuk a Pénzügyes Teszt döntő résztvevőit!

Várjuk a Pénzügyes Teszt döntő résztvevőit!A Pénzügyminisztériumban március 6-án, pénteken zajlik a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntője. Mi már nagyon készülünk, hiszen több mint 150, remek teszteredményt elért versenyzőt várunk a döntőre.

Nagyon sok fiatalt érdekel a pénz világa

Nagyon sok fiatalt érdekel a pénz világaKözel 13 ezer fiatal töltötte ki a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet. A játékot a DUE Médiahálózat azzal a céllal indította, hogy a részvevők magabiztosabban mozogjanak a pénz világában, hatékonyan osszák be jövedelmüket, és megtakarítás esetén jól fektessenek be.

Első Előző 1 2 3 4 5 6 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság