Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Készülünk a médiatáborra

A DUE Médiahálózat szervező csapata megkezdte a felkészülést az idei nyár fénypontjára: jöhet a 40. Médiatábor!

Az előző hétvégén összegyűlt a leendő táborvezetőség, hogy elkezdjék összeállítani a programot és a csoport kínálatot.

Újdonságokból most sem lesz hiány, de a jól bevált dolgok sem maradhatnak ki a táborból: idén is lesz lehetőség kipróbálni a rádiózást, az online és print újságírást, a fotózást, a kreatív videózást és persze a TV-zést, emellett ezúttal is készülnek majd a táborban olyan tévéműsorok is, amik az M2 gyerekcsatornán is adásba fognak kerülni!

A DUE-tábornak továbbra is elmaradhatatlan részei lesznek a közösségi programok, újra megrendezzük a ’Tábor belehúz’ nevű vetélkedőnket, lesz Tábor Embere Gála, a felező és záróbulik sem maradhatnak el, de aki a nyugodtabb események híve: természetesen idén is, minden nap egy felejthetetlen esti mesével zárul majd.

Elnökségünk döntése alapján az idei Médiatábor vezetője Klock-Balog Péter lesz, az ő munkáját tábor managerként Kovács Orsialex segíti majd.

Nemsokára azt is eláruljuk Nektek, milyen csoportokban, és kiknek a vezetésével tanulhattok majd Magyarország legnagyobb Médiatáborában, július 3.-12. között, Balatonszárszón. Érdemes lesz figyelni az oldalainkat, ha pedig még nem jelentkeztél, ide kattintva tudod megtenni!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság