Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Újjászületés – film a DUE 30 évvel ezelőtti alapításáról

Újjászületés – film a DUE 30 évvel ezelőtti alapításárólA DUE alapításának 30. évfordulóját ünnepeltük szombaton. A kőbányai eseményen mutatták be a készítők azt a filmet, ami visszarepített minket a három évtizeddel korábbi időkbe.

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes program

Pénteken médianap Székesfehérváron – részletes programSzínes programmal készülünk a pénteki médianapra. Ott kell lenni.

Ismét médianap

Ismét médianapSzékesfehérvár ad otthon az első idei médianapnak október 18-án.

DUE-s műsor a József Attila Emlékházban

DUE-s műsor a József Attila EmlékházbanÚjabb tábori műsor ért el sikert: a film után, most egy hangjáték kapott elismerést.

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!

Újrahasznos a novemberi DUE Rádióban!Mi a szelektív hulladékgyűjtés? Hogyan zajlik az újrahasznosítás? Hova kerül az elkülönített szemét? Csupán egy ember is tud azért tenni, hogy csökkenjen a környezetszennyezés? Miért fontos rátok is nézve bolygónk védelme? Az Újrahasznos novemberi adásában ezekre a kérdésekre kaptok választ.

Hogyan hasznosítjuk újra az üveget és a műanyagot?

Hogyan hasznosítjuk újra az üveget és a műanyagot?Lényegesen megnőtt a szemét mennyisége a Földön az elmúlt évtizedekben. Hatalmas mértékű a környezetszennyezés, és még nincs reális megoldás a túl nagy mennyiségű hulladékra. Azonban elkezdődött az újrahasznosítás folyamata, amivel talán helyrebillenthetjük környezetünk normális működését.

"Szeretnék hozzájárulni a tudomány alakulásához

Meszlényi Valéria negyedéves orvostanhallgató, az egyetemen mellett kutat, Dr. Siklós László kutatócsoportjában. Mikor megkérdeztük, kiknek ajánlja ezt a fajta életvitelt, azt mondta, hogy azoknak, akik szeretik a kihívásokat,nagy érdeklődést mutatnak érdeklődést mutatnak a téma iránt.

DeShame projekt a Kék Vonalnál

DeShame projekt a Kék VonalnálA Kék Vonal projektje sokat segít az online bullying elszenvedőinek, és a segítőknek is. 2019. május, DUE Online.

Megvan a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nyertese

Megvan a Nagy Diák Pénzügyes Teszt nyerteseEgy 18 éves debreceni gimnazista, Csahóczi Máté Benedek nyerte 11.500 indulóból a Nagy Diák Pénzügyes Tesztet. A játékot a DUE Médiahálózat a Pénzügyminisztérium és a Pénziránytű Alapítvány támogatásával azzal a céllal indította, hogy a részvevők magabiztosabban mozogjanak a pénz világában.

Nevetés és TV- Beke Dani és Kovács András Péter a Média pódiumon

Nevetés és TV- Beke Dani és Kovács András Péter a Média pódiumonA 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon megrendezett Média pódium vendégei Kovács András Péter (KAP) humorista és Beke Dani a Comedy Central munkatársa.

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt

Véget ért a Nagy Diák Médiaismereti Teszt Lezárult az első Nagy Diák Médiaismereti Teszt döntője! A tanulmányi versenyben csak a legjobbak juthattak tovább, majd egy 24 kérdésből álló zárt online tesztet kellett kitölteniük. Az ünnepélyes díjátadó a 26. Országos Sajtófesztiválon volt. Részletek hamarosan!

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019

Soproni ablak a világűrre – elkezdődött a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 A Magyar Asztronautikai Társaság és az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet közös szervezésében 2019. április 24–26. között Sopronban kerül sor a Magyar Űrkutatási Fórum 2019 konferenciára.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság